1eteisessa3

1eteisessa4

1eteisessa5

Nyt on hyvää aikaa esitellä teille uusi eteisen mattomme, olen niin tyytyväinen tähän valintaan. Raidallinen puuvillamatto on Linumin, matto on saatu blogiyhteistyön merkeissä. Kokeilin ensin tilaan Pappelinan muovimattoja, mutta koska tässä ei kuljeta kengillä, ei likaantumisvaara ole suuri, siksi toivoin mielummin jotain vähän lämpöisempää vaihtoehtoa. Räsymatto olisi ollut myös kiva, mutta heti bongattuani tämän raitamaton, tiesin löytäneeni täydellisen yksilön. Meidän maton koko on 80×250, mattoa on saatavana harmaa-valkoisena ja beige-valkoisena. Muut koot ovat 80×160 cm ja 140×200 cm.

1eteisessa2

1eteisessa1

Pääsiäisen lukemisena on uusin ruotsalainen Residence-lehti. Suosittelen nappaamaan sen kaupasta mukaan, siinä on esitelty mm. Therese Sennerholtin kaunis koti.

Nyt täällä jatketaan köllimistä, palaillaan taas pian 🙂

”yhteistyö”

Comments are closed.