1evita1

1evita2

1evita3

1evita4

1evita5

Olen tällä hetkellä Kokkolassa vanhempien luona viettämässä pidennettyä viikonloppua. Täällä on juhlittu läheisten synttäreitä, nähty sukulaisia ja perhettä. Ihana syödä hyvin ja viettää yhdessä aikaa.

Enpä kyllä malta olla tekemättä vähän töitäkään, nimittäin Evita-töitä. Teille on aina mukava huikkailla kuulumisia tänne blogin puolelle, ettette vaan pääse minua unohtamaan, heh.

Sain Evitalta omille lukijoilleni tehdyn tilaustarjouksen, josta tässä samalla vinkkaan. Kuvasin lempparilehteni vanhempien uskomattoman upeassa makkarissa. Tykkään itse lukea lehtiä eniten sängyssä, juuri ennen nukahtamista. Mikään ei ole minusta rentouttavampaa, kuin tyhjentää päivän mietteet päästä ja uppoutua kauniisiin kuviin ja mielenkiintoisiin juttuihin. Evita on kehittynyt numero numerolta mielenkiintoisemmaksi ja monipuolisemmaksi lukupaketiksi. Pidän siitä, kuinka lehteä tehdään aidosti lukijoiden ehdoilla, palaute on aina tervetullutta ja kaikenlainen osallistuminen esim. Evita facebook-sivuilla toivottavaa.

Minusta hyvä lehti sisältää muotia, ruokaa, sisustusta, tarinoita ja kauneutta – niitä on Evita.

Siispä jos haluat hyödyntää lukijatarjoukseni, klikkaa tästä linkistä:

Muoti mielessä Evita-tarjous!

 

Evita-lehti 3 numeroa 12,90 € (norm. 21,90 €)

Tilaajalahjaksi saan Ivana Helsinki Tiira-pukupussin (arvo 25,00 €)

 

(yhteistyöpostaus)

3 Comments

 1. Moikka!
  Mä luin ennen (arviolta pari vuotta sitten) Evitaa aktiivisesti, tilasinkin. Mutta jokin aika sitten erään numeron luettuani petyin oikein tosi kovasti. Kaikki jutut olivat oikein erillismaininnalla suunnattu 40+ -ikäisille ihmisille. Se tuntui tosi tyhmältä, jopa naurettavalta. Tuntui että lehti halusi sillä numerolla tehdä selväksi tavoitellun lukijakuntansa. Itse en karvan alle kolmekymppisenä kokenut kuuluvani kohderyhmään lainkaan, joten lopetin tilauksen pettyneenä. Sen jälkeen en ole lehteä juuri vilkuillut, ennen kuin viime viikolla, jolloin äitini (heh, 50+ -vuotias) oli tuonut yhteiselle hiihtolomallemme mukanaan Evitan. Luin lehden ja tykästyin. Kaikki jutut eivät olleet niin räikeästi suunnattuja tietylle ryhmälle ja hyvinvointijuttujakin (niitä, joihin alunperin Evitassa rakastuin) oli kiitettävästi. Voin siis kuvitella jälleen ostavani Evitan irtonumeron, ja ehkä vielä joskus tilaavanikin. 🙂

 2. Anne Malia

  Moikka 🙂 joo, kun Evita uudistui reilu vuosi sitten, lehteä profiloitiin minustakin vähän liian innokkaasti nelikymppisille. Mutta lehti on hioutunut kuukausi kuukaudelta ja löytänyt omaa linjaansa, eikä ole enää niin tiukasti minun mielestäni tuossa profiilissa. Hyvää lehteä kun tykkää lukea kaikenikäiset aikuiset, niin 25-vuotiaat kuin 55-vuotiaatkin.

  Mukava jos sinäkin viihdyt Evitan parissa 🙂

  Teillä muuten näytti olleen ihana talviloma, kävin kurkkimassa.

 3. Jeps, oli kyllä. Rentoa ja letkeetä, niin sen olla pitää. Sinunkin minilomasi vaikutti ihanalta. 🙂

  Ja hei Anne, pohdiskelin muutama päivä sitten blogissani Jakkara60-kysymystä. Olisikin pitänyt tajuta kysyä tätä heti sinulta, koska lienet melkoinen ekspertti aiheessa. Mietin pitäisikö kallistua kolmi- vaiko nelijalkaiseen. Lähinnä hakusessa plussat ja miinukset kustakin.