1filippaneule1

1filippaneule2
(neule Filippa K / farkut ja vyö Acne / ballerinat Chanel / nahkaranneke Dyrberg & Kern)
Tänään vetaisin jalkaani ihan lempparifarkkuni, Acnen lököt Pop-farkut. En ole vieläkään lihonut housuihin sopivaksi, ne ovat edelleen ihan liian suuret, mutta rakastan niitä silti. Tietysti korkeat korot olisivat tehneet asusta astetta paremman, mutta nyt työpaikan kaapin perukoilta ei löytynyt sopivia korkkareita, näin ollen tyydyin Chanelin teräväkärkisiin ballerinoihini. Edellisessä postauksessa esittelemäni Filippa K:n väljä kasmirneule pääsi käyttöön, miten ihana siihen onkaan kääriytyä. Seuraavaksi se pääsee ylleni erilaisten pöksyjen kera.

1laukussa2

1laukussa1

Nappasin kuvan myös tämän päivän laukustani ja sen sisällöstä. Vaihteeksi kannoin mukanani Mulberryn Harriettia, jonka uumenissa ikivanha Mulberryn lompakko, Johanna Gullichsenin pehmoinen meikkipussi, uusi Sisleyn huulikiilto korallisessa kevään uutuussävyssä ja tietysti puhelin.

Kuvassa lisäksi uusi eteisen mattomme Linumilta. Puuvillainen matto on harmaa-valkoraidallinen, se näyttää tosi hyvältä meidän kotona (instagramissa @muotimielessa on jo pieni vilautus siitä lattialla). Linumilta saapui meille töihin iso lähetys kevätjuttuja; mielettömiä tyynyjä, yksivärisiä ja raidallisia, pellavaa ja puuvillaa. Lisäksi hitusen herkullisen tuoksuista sisustuskosmetiikkaa, eli tuoksukynttilöitä, huonetuoksuja ja saippuoita. Saimme myös täydennystä suosittuihin luomupuuvillaisiin pyyhkeisiin, etenkin Tomi vannoo niiden nimeen, kuulemma ehdoton kuntosalilla ja matkoilla. Pyyhe on ohut ja hyvin kosteutta imevä, kuivuu nopsaan ja vie laukussa vähän tilaa.

I was wearing my new cashmere sweater by Filippa K, which is my new favourite colour black. Paired it with the Acne Pop jeans. They are still too big for me, but I just love them anyways. Heels would have been better for this combination, but today I only found flat shoes from my closet at work. So I wore my pointy toed Chanel ballerinas.

Took also a picture of my Mulberry Harriet bag and what was inside of it today, eg. my favourite soft make up purse from a finnish brand Johanna Gullichsen. Also in the pic our new carpet for the corridor at home and some new products from Linum (a pillow and a scented candle).

 

4 Comments

  1. On aina kiva päästä kurkkaamaan, mitä tavaraa kukin kantaa laukussaan 🙂 Mulberryn Harriet on kyllä kaunis laukku! Voi kun löytäisin kevääksi/kesäksi just saman sävyisen laukun…

  2. Gabriella

    Upea asu, rento ja nuorekas. Filippa K:n vaatteet ovat laadukkaita, tyylikkäitä ja ajattomia.

  3. Anne Malia

    Joo mustakin on kiva nähdä mitä muilla on laukussa. Tosin mä en kuvannut sitä ryttääntynyttä paperikasaa mikä myös pyöri laukun pohjalla 🙂
    Beige laukku on kyllä aika kätsy, se sopii moneen asukokonaisuuteen. Toivottavasti löydät kivan!

  4. Anne Malia

    Kiitos 🙂 minäkin pidän kovin useista Filippa K:n vaatteista. Ne ovat sellaisia vaatekaapin turvapilareita, joihin voi aina nojata, kun ei keksi mitä haluaa vetaista päälle.