1filippaneule

Kävin tänään Elementissä tarkistamassa pari hintaa vaatteista, joita olin lainannut tulevan Evitan kuvauksiin. Enpä kuitenkaan päässyt kaupasta ulos ilman ostoskassia. Olivat alentaneet talven Filippa K:n ja Acnen neuleet -50%. Voi miten monta kivaa pehmeää neuletta olisinkaan niistä mielelläni kotiuttanut, mutta raja oli vedettävä johonkin.

Musta on nyt nousemassa lempparivärikseni pukeutumisessa ja olin päättänyt löytää kivan mustan perusneuleen. Enhän sitten voinut vastustaa Filippa K:n täyskasmirneuletta. Ette usko miten ihanan pehmoinen tuo materiaali on, tekisi mieli koko ajan hypistellä sitä. Jos olet myös kiinnostunut samaisesta väljästä v-pääntieneuleesta, kipitä pian Elementtiin, sinne jäi vielä yksi S-kokoinen alerekkiin. Malli on väljä, eli se menee hyvin myös M-kokoiselle.

Katselin muuten eilen illalla sängyssä Garance Doren videoita, jostain syystä en ikinä jaksa syventyä niihin ja ohitan videopostaukset. Nyt päätin vilkaista muutaman. Inspiroiduin hirmusti yhdestä videolta bongaamastani asusta – musta pehmoinen perusneule, armyhousut, kultaiset kiilakantasandaalit mustien sukkien kanssa. Tuo asu oli vielä naisellistettu pitkillä vaaleilla hiuksilla, kirkkaanpunaisilla kynsillä ja huulilla. Niin raikas kokonaisuus.

Meillä onkin kiva viikonloppu tiedossa, saamme talvilomalaisia kylään ja minulla on alkuviikkokin töistä vapaata. Jei.

5 Comments

  1. Kiitos lukijat kehuvista kommenteista, ilahduttavaa että pidätte uudesta sivuston ilmeestä. Ihanaa viikonloppua!

  2. Heippa! Ihana blogi sulla. Löysin tänään mahtavan kilpailun netistä http://www.voitakorkkarit.com Tässä on vähintään yhtä mageet palkinnot ku joskus oli Nina'sin järkkäämässä kilpailussa 🙂

  3. Voi huonoa tuuria… Viikonloppu vietetään Turussa mutta en jaksanut kerrankin ollenkaan kaupungille. Jääpähän neuleet muille…

  4. anna-liisa

    Kaipaan tuohon oikeaan sivuun sitä seuraamiesi blogien (mieluusti päivitettyä) luetteloa, jonka avulla olisi helppo surffailla kivoissa blogeissa…