1evita4munsivu

Juuri ilmestyneessä Evitan numerossa 3 esittelen oman kevätkenkävalikoimani, pohdiskelen kenkäasiaa ja fiilistelen kauppoihin saapuneita kenkäuutuuksia. Jatkan tässä edelleen kenkäpohdintoja omalla kohdallani, haluaisin seuraavaksi kivat matalat kävelykengät. Nettikauppoja selatessani suosikeiksi nousivat tohvelimallit, paksupohjaiset tennarit ja ikiklassiset loaferit.

Muistelin kuulkaas kenkien myötä taas vanhoja aikoja, jolloin viimeksi kuolasin juurikin kollaasissa esiintyvien Guccin ja Todsin loafereide perään. Nyt hyvin monen vuoden jälkeen, hingun taas samoja kenkiä kaappiini.

1kavelykenkii
(fiiliskuva Pinterestistä; kengät: Jimmy Choo / Givenchy / Gucci / Tod’s)
Miten ihanilta tuollaiset kengät näyttävätkään kapoisten, nilkat paljastavien housunlahkeiden kanssa. Täydellisiä pareja rennoille kollareille ja neuleille, bleisereille ja teeppareille. Tämmöisten kenkien kanssa on kiva leikitellä laukuilla – ihan mikä tahansa malli ei istu tyyliin, parhaita valintoja ovat simppelit kassit, totet ja ryhdikkäät olkalaukut.
Mitenpä teihin kolahtavat tohvelit, tossukat ja loaferit?
I am talking about shoes in my Evita magazine page this month. Here are some other shoes I have on my wishlist right now. Many many years ago I was crazy about Gucci’s and Tod’s loafers – seems like this love is back.

8 Comments

  1. Kolahtaa kovaa! Ostin viime keväänä paljettitossut joita käytin todella paljon. Pukeutumistyylini on aika yksinkertainen ja varmaan väritönkin, jostain syystä kuitenkin innostun usein värikkäistä tai erikoisemmista kengistä. Paljetteja en ole hylkäämässä nytkään, mutta sain juuri eilen postissa lähetyksen Ninasilta, bulldoggitossut. Kun tuo lumi vaan alkaisi sulaa… Leopardikuosi houkuttelee tossuissa myös, täydellisiä on vaan vaikea löytää…

  2. Nuo Jimmy Choot… ah! Roikkuu mun wish listillä net-a-porterissa, mutta turha toivo että raskisin kotiuttaa! Ja saattaapi olla jo loppuunmyydytkin. Onneksi löysin Nina`sin alesta (-60%!!) ihanat paljettitossut, nyt kevätkelejä odotellessa…

  3. Anne Malia

    Mulla on sama, koska useinmiten vaatteeni ovat aika "tylsiä" tykkään vähän näyttävämmistä kengistä. Jotenkin rohkeammatkin kengät on helppo pukea asuun, kun ne jäävät sinne maata vasten vähän näkymättömiin 🙂 Kuulostaa ihanilta nuo tilaamasi kenkulit!

  4. Anne Malia

    Hei mä tiedän ne Marc by Marc Jacobsin paljettitossut?! Aivan ihanat, olisin ostanut, mutta lesti ei sopinut mun jalalle niissä.

  5. Welcome to ourLouis Vuitton bags store! Here are various hot Louis Vuitton collection for sale, including [url=http://www.tmitu.com/]cheap louis vuitton handbags uk[/url], [url=http://www.tmitu.com/]Louis Vuitton wallet uk[/url], Louis Vuitton belt,Louis Vuitton sunglasses,Louis Vuitton shoes and Louis Vuitton purses. I dare to say, you can get the best sumptuousnessbrand in our Louis Vuitton outlet. We will try our best to make every customer satisfied. Free shipping and no tax for you at anytime and anywhere! So, take action for the world wide famous brand–[url=http://www.tmitu.com/]louis vuitton[/url]!