1kokkolassa1
(takki Tiger / kollari Zoe Karssen / boyfriend-farkut Zara / lenkkarit New Balance /
huivi Isabel Marant / laukku Mulberry)
Käytiin Suvin kanssa eilen pienellä Kokkola-shoppingilla, täällä kyllä löytyy aika paljon kauppoja, huomattavasti enemmän kuin kymmenisen vuotta sitten. Tämä pikkukaupunki ei tunnu enää niin pieneltä, kaupungilla vilisee ihmisiä, on kahviloita ja elämää. Monen monituista kauppaa kierrettiinkin ja samalla höpöteltiin.

Jotain pientä tarttui mukaan kotiin ja miehelle, itsellenikin tein Aukian aletangosta ihan mahtavan löydön. Rakastan klassisia vaatteita, joten täysvillainen ajaton kaksirivinappinen bleiseri J. Lindebergin mallistosta oli täydellinen löytö. Onneksi viimeinen kappale oli just mun kokoa.

1kokkolassa2

 

1kokkolassa5

Tänään iltapäivällä istahdankin junaan ja matkaan kotia kohti. Palataan ehkä myöhemmin, jos junamatkalla on tylsää, tulen tänne kirjoittelemaan jotakin. Olen ollut kaukaa viisas ja varannut junapaikan pöydän äärestä, on paikka läppärille nimittäin. Saa siis piristää mun junamatkaa kommenteilla, kaikenlaisilla jutusteluilla 🙂

7 Comments

 1. Onpa kyllä kaunis bleiseri! Minulla on myös klassinen musta bleiseri hakusessa. Se saisi olla hieman pidempi ja materiaalilapussa saisi lukea villa (edes osittain). Kaikki kivat, jotka olen löytänyt, maksavat noin 300€, mikä tuntuu sikäli kovalta hinnalta, etten tiedä kuinka paljon ko. vaatekappale olisi käytössä – olisiko se liian virallisen tuntuinen arkikäytössä? Saattaa kuitenkin olla, että sijoitan bleiseriin jossain vaiheessa.

 2. Aivan loistava malli ja pituus! Olen etsinyt just tuollaista kaksirivistä, joka auki ollessa avautuu maltillisesti ja laskeutuu rintojen kohdalla suorana alas. Täydellinen löytö todella. 😀

 3. Anne Malia

  Eikö, tämä oli kyllä melkein unelma 🙂 En ollut mitenkään erityisesti etsinyt tällaista, mutta kun kohdalle sattui 300 euron bleisu -70% alelapulla, olihan se pakko ostaa.

  Musta hyvä bleiseri on kyllä aina investointi, mutta kannattava, sillä oma lempparibleisuni Filipalta on lähes 10-vuotta vanha ja edelleen suosikkini. Malli ei ole liian vartaloa myötäilevä, muttei liian suorakaan, siis hyvin ajaton.

 4. Anne Malia

  Sissukka, siis tää on niin nappilöytö. Kangas on vielä ohutta kreppimäistä virgin woolia 100%, en edes tajua miten hyvä tuuri mulla oli. Joskus tällee 🙂

 5. Kaunis asu ja en voi olla ihailematta Tigerin takkiasi, olen ihan kade 😀 Upeat löydön teit myös. Itse sain kauniin klassisen Malli-Marin bleiserin tädiltäni, kultaisin napein ( nehän voi vaihtaa kun kyllästyy ) ja täyttä villaa.

 6. Voi, Kokkola! En ole pitkään aikaan käynyt siellä, mutta muistan, kuinka ostin Benettonilta ensimmäisellä kesätyöpalkallani syreeninvärisen neuleen!

 7. Anne Malia

  Voi vitsit, muistan kuule Malli Marin niin hyvin. Kun asuin nuorena Kokkolassa, heillä oli siellä tehdas ja tehtaan myymälä. Sieltä äippä aina kävi ostamassa bleisereitä ja minäkin sieltä taisin ostella elämäni ekat bleiserit nuorena 🙂