1paasiaiskollaasi

1. meillä joku muu kuin minä viljeli pääsiäisruohot ja teki koristelut – suloista / 2. sain byLassenilta ihanan Kubus Bowlin / 3. kattaus tänään, pellavatabletit ja Marimekon kangasservietit, viinilasit äidin ja isin aikanaan mulle Prahasta raahaamat, ihanat! / 4. syötiin lampaanpaistia, juures-perunavuokaa, itse tehtyä aiolia ja viinimarjahyytelöä = ruokahurmio, niin hyvää / 5. täytyihän sitä muutama pääsiäiskortti laittaa seinällekin / 6. tykkään neilikoiden ja tulppaanien sekakimpusta

Kuvat minun instagramista @muotimielessa, seurailepa tekemisiäni 🙂

Miten ihana Pääsiäisen aloitus täällä onkaan ollut. Aurinko jatkaa edelleen lumien sulattamista ja energian jakamista. Aamupäivälllä siivoiltiin ja ulkoiltiin koko perhe, istuttiin kotitalon rappusilla ja otettiin aurinkoenergiaa. Sitten kokkailtiin hitaasti ja hartaudella, katettiin pöytä ja nautittiin loistava ateria. Nyt on ihan onnesta soikeana, kun on saanut hyvää ruokaa.

Kotona on niin nättiä, kukkia ja koristeluita on siroteltu pitkin poikin. Eteisen lipaston päällä nököttää blogilahjana saatu byLassenin Kubus Bowl, tykkään hirmusti siitä. Nyt alan haaveilla myös sarjan kynttilänjalasta.

Aurinkoista ja leppoisaa Pääsiäistä!

2 Comments

  1. Hei heleää huhtikuuta sinne Turkuun täälläkin vietetty rentoa pääsiäistä ja aurinko paistaa!

  2. Hei muruseni 🙂 Ihanaa huhtikuuta myös sinnepäi! Nautipa upeasta uudesta kylppäristäsi 🙂

Write A Comment