1beigetakki1
(takki Tiger / raitapaita Samuji / farkut Acne / kengät Jil Sander / laukku Chanel)
Tässä junassa huristellessa olen selaillut tietokoneelta vanhoja kuvia, etenkin Pariisin reissulta napsaistuja. Tulipa hirmuinen ikävä lempparikaupunkiin, en malta odottaa syksyä jolloin taas pääsen nauttimaan noista ihanista tunnelmista.

Kuvan asusta takki on tänäänkin käytössä, mutta paksun huivin ja villapaidan kanssa. Enää toivottavasti hetki kunnes saa kaivella taas iki-ihanat raitapaidat päivittäiseen käyttöön ja heittää kevyen takin huolettomasti päälle, ilman lämmittäviä huiveja.

Raitapaitoja ei ole talven aikana tullut käytettyä, joten vanhoihin versioihin ei ole ennättänyt kyllästyä. Tosin hypistelin taas kaupassa raitoja, mutta onneksi maltin mieleni, sillä pukeutumishuoneeni hyllystä niitä kyllä löytyy vino pino.

Miten ihanilta raitapaidat näyttävätkään uuden bleiserini kaverina, siihen vielä nilkat paljastavat farkut ja pikkukengät – kevään suosikkiasu on valmis.

Oletteko te taas valmiita raidoille?

Nappasin tähän vielä alla olevan kuvan ihan suttunutturani takia, tämä lyhyempi hiusmalli ei ihan anna periksi noin muhkeaa sykeröä, mutta onneksi tästäkin saa jotain väkerrettyä. Vaikka olenkin malttanut olla enemmän hiukset aukinaisena, täytyy myöntää silti ponnarin ja sykerön olevan niitä lempparikampauksiani.

1beigetakki2

This is me in Paris last fall. I am wearing the same coat today, only with a warm scarf and sweater. Hope that soon the weather will allow lighter combination with the coat, I mean a favourite striped top, with no scarf and coat unbuttoned, just like in the picture above.

I also wanted to show you my messy hair bun, I just love those kind of hairdos. Now that my hair is shorter, the bun will be smaller, but for sure I will wear one now too.

5 Comments

 1. Tyylikkäitä kuvia ! Sinulle kyllä sopii tuollainen sykerö 🙂 Itse olen joskus kokeillut mutten onnistu tekemään siitä noi nättiä, ehkä hiukseni ovat myös liian lyhyet, liukkaat tai jotain.

  Pariisista haaveillaan tälläkin . . .

 2. Käytän raitapaitoja läpi vuoden ja niitä taitaakin olla reilusti toista kymmentä. Tuota takkia ihailen aina ja sykerö sopii sinulle todella hyvin!

 3. Anne Malia

  Kun tekee sykeröä, kannattaa kokeilla tupeerata tukka oikein pörröksi, se tukee hyvin nutturaa, ja vähän suurpiirteisesti vaan 🙂

  Pariisi on niin ihana….

 4. Anne Malia

  Raitapaidat on aina pop 🙂 Tigerin takki on ollut aika kiva, vaihteeksi tuollainen löysä malli.

 5. Aivan ihana asukokonaisuus! Näytät todella tyylikkäältä.