1sohvakamppista1

 

1sohvakamppista2

Olen niin innoissani taas sisustusjutuista, että on pakko jakaa täällä teidän kanssanne muutama kuva ja info. Meillä töissä (Sisustuksen Koodissa) on aina ollut katutasossa enemmänkin lahjatavaroita, mutta nyt päätimme sijoittaa katutasoon pari sohvaa – nyt starttaavan sohvakampanjan kunniaksi – kaikista Adean ja Interfacen sohvista saa nyt viikon ajan -20% alennusta. Miten kivalta liike näyttääkään taas pienten uusien somistelujen ansiosta. Teimme kaksi eri tyylistä sohvasomistusta neutraalien valkoisen ja beigen sohvan ympärille. Kuvissa teille pienet maistiaiset.

Näistä kuvistakin näkee, miten neutraalin sohvan ympärille on helppo muuntaa tyyliä tekstiilien ja pienten esineiden muodossa. Usein sisustuksissa pieni viimeistely unohtuu, kokonaisuus tuntuu helposti valjulta ja ”siltä että jotain puuttuu”. Jo pelkkä tyynyjen oikein asettelu ja sohvapöydille luodut esineryhmitelmät tekevät suuren muutoksen. Näissä viimeistelyissä tärkeintä on sommittelu, ensin kalusteiden asettelu oikein – ei liian kauaksi toisistaan, eikä esim. nurkkaan työnnettyjä nojatuoleja, kootaan kalusteet maton ympärille tiiviisti. Erilliset lukunurkkaukset ovat sitten asia erikseen. Isojen nojatuolien asemesta sohvan vierelle voi tuoda keveitä pikkutuoleja.

1sohvakamppista4

1sohvakamppista3

Miltä nämä yhdistelmät näyttävät teidän mielestä? Minkälaisista sohvista te yleensä pidätte, kankaisista vai nahkaisista. Itse valitsen aina mielummin kankaisen ja tuppaan kääntämään usein nahkasohvaa hakevan asiakkaan päänkin kankaisen suuntaan. Nykyään löytyy niin hyviä ja helppohoitoisia kangasvaihtoehtoja, että lapsi/eläinperhekin voi nautiskella muhkeasta ja pehmeästä kangassohvasta.

Meille muuten tuli eilen Hayn lähetys, siinä saatiin marmorisia leikkuulautoja muutama kappale, nyt niitä on enää kaksi jäljellä, jos joku sellaista mielii. Meidän versio on Hayn suurempikokoinen marmorialusta, hinta 144 €. Lähetyksessä oli myös keveitä kuparisia kynttilänjalkoja, niitäkään ei montaa enää ole hyllyssä, hinta 29 €.

Tämä oli nyt tällainen sisustuksellinen postaus, oma asuni on tänään aika tylsä, sillä kärsin migreenipäivää ja vetaisin vaan jotain summittaista aamulla päälleni. Onneksi pääkipu alkaa jo vähän hellittää.

19 Comments

 1. Voi vitsit, teiltä löytyy tuo kuparinen kynttilänjalka josta haaveilinkin pari postausta sitten ;). Ja tuo eka yhdistelmä on aivan ihana! Niin värikäs vaikka toisaalta ei. Ite kans tykkään enemmän kankaisista sohvista.

 2. Oi miten makee Hayn kynttilänjalka! Ja ihana värikäs matto ja Heen suunnittelema keltainen tuoli!

 3. Working mum

  Jotain on tapahtunut Evitan kotisivuilla – kuvat näkyvät nyt. T ä y d e l l i s t ä ! Ihanan näköistä Koodissa. Raitamattonne ihan mahtava!

 4. Hyvältä näyttää ja sai myös ahdistusta pintaan.. Sua niiin tarvittais pyöräyttään meidän olkkarissa palaset kohilleen. Mihin mikäkin… vaikeaa!

 5. Anne Malia

  Joo just saatiin noita kynttilänjalkoja. Oltiin tilattu ne noin vuosi sitten, mutta Haylla oli joitakin ongelmia ensimmäisten versioiden kanssa, metalli muutettiin kokonaan kupariksi eikä pinnoitteeksi. Nyt niitä sitten vihdoin sai 🙂
  Kyllä kangassohvalla vaan on mukava kölliä pyjamassakin.

 6. Anne Malia

  Eikö oo kivan keveä tuo kynttilänjalka. Tuo raitamatto on herättänyt liikkeessä hirmusti ihastusta, onhan se upea.

 7. Anne Malia

  Se on just tämä hetki vuodesta kun oikein himoitsee raikasta ja värikästä 🙂 Nyt kaikki ovelat väriyhdistelmät on kivoja.

 8. Anne Malia

  Mitäh, eikö kuvat aiemmin näkyneet. Hyvä jos ongelma on poistunut 🙂
  Me ollaan itsekin ihan innoissaan noista uusista järjestyksistä.

 9. Anne Malia

  Höp, ei mitään ahdistuksia, nyt nautitaan sisustamisesta ja pyöräytellään kalusteita. Niin ja autan mielelläni, mulle voi kyllä laittaa meiliä niin annan vinkkiä jos joku askarruttaa 🙂

 10. Ihania kokonaisuuksia oletkin luonut! 🙂 Tuo somistaminen ja huonekalujen järkkäily töissä on ihan parasta, täälläkin pyöräyteltiin vähän tällä viikolla. Tuntuu, että ei tarvitse omistaa kaikkia niitä ihanuuksia, kun niillä saa luoda tiloja töissäkin. 😉 Tykkään erityisesti tuosta kuparisesta kynttilänjalasta.

 11. Kauniita värejä Koodissa! Hei onnistuisiko kuparisen kynttiläjalan varaaminen tätä kautta? Tulisin hakemaan sen torstaina. Kiitos.

  Maija

 12. Anne Malia

  Kiitos vaan 🙂 sinä jos kuka tiedät, miten kiva on pyöritellä kauniita tavaroita päivittäin. On aina niin freesiä mennä töihin kun paikkoja on vähän entrattu.
  Tuo kynttilänjalka on kyllä kaunis.
  Teillä näyttää niin kivalta kotona, olen just ihaillut uusinta postaustasi 🙂

 13. Anne Malia

  Kiitti, nyt värit kieltämättä tuntuvat houkuttelevilta 🙂
  Voin kyllä laittaa sinulle sivuun tuon kynttilänjalan huomenna kun menen töihin, että tervetuloa vaan torstaina noutamaan!

 14. Keltainen sohvapöytä on ihana. Mistä sellaisia saa pääkaupunkiseudulla?

 15. Anne Malia

  Keltainen sohvapöytä on Muuton Around. Toki sen voi tilata meiltä Koodista, mutta myös esimerkiksi Formverkistä sitä löytyy.

 16. Anne Malia

  Tuo pirtsakka ohut villamatto on tanskalaisen Linie Designin valikoimista.

 17. Anne Malia

  Niin lisään vielä matosta, se malli on nimeltään Feel ja kuvan värisekoitus green.