1sohvalla1

Tänään on ollut vähän kuvan kaltainen päivä. Olin vapaapäivällä ja kerrankin kulutin sen ihan vaan tekemättä juurikaan mitään ”tarpeellista”. Minulla on paha tapa tuntea huonoa omaa tuntoa vetelehtimisestä. Kotonakin pitäisi koko ajan puuhata jotain; pestä pyykkiä, järkkäillä kaappeja, siivota pihaa jne. Suurin osa ajasta mulla menee kuitenkin hommista murehtimiseen, enkä saa aikaiseksi ollenkaan niin paljon kun haluaisin. Tänään päätin olla viis veisaamatta tekemättömistä kotitöistä, joita vapaapäiville aina kasailen.

Okei pesin koneellisen pyykkiä, kävin kaupassa, kokkasin, hain puita, järjestelin papereita…

Mutta oleskelin myös sohvalla, yksin ja perheenjäsenten kesken. Hyvällä sohvalla on niin mukava kelliä, kuten kuvasta näkee. Vinkkaanpa tässä, että laadimme Koodin blogiin sohvakampanjan kunniaksi sohvanostajan oppaan. Siihen on listattu asioita, joita kannattaa ottaa huomioon, kun on sohvainvestoinnin aika. Koodissa siis vielä tämän viikon ajan sohvista -20% alennus!

Today I had my day off from work. I just enjoyed my free time at home and did not worry about undone house hold work or things like that. Sometimes it is just good to take a rest and be with your family doing nothing.

4 Comments

 1. Ihan niinkuin minä! Munkin on vaikea vain ottaa rennosti, kun ajattelin koko aika että pitäisi tehdä sitä ja tätä ja tota. Koirat ovat niin hyviä opettamaan tuota lököilyä. Ihana lettunen ottaa sillä rennosti <3 Täällä kanssa Maija tuhisee tuossa vieressä. Oli niin rankka kuvauspäivä.. 😉

 2. Mun IHANA suosikki osaa relata niiii-in hyvin ;o)!

  -Jutta-

 3. Anne Malia

  Eikö oo kumma toi itsensä piiskaaminen. Ja pahinta siinä on se, ettei piiskaamiseltaan jaksa tehdä kuitenkaan mitään :)) Voi Maija <3 nuo koirulaiset on niin ihania.

  Jee ja vähän jänskää se teidän kotikuvaus – kiva sit nähdä lopputulos lehdessä!

 4. Anne Malia

  Hii, sen hän kyllä osaa 🙂 On niin ihana ihana kiltti ja kultainen tapaus että.