1kimppu2

1kimppu1
(neuletakki Benetton / paitis COS / farkut Nudie Long John)
Muistatteko vielä tämän postauksen tuosta COS:in turvapaidakseni nimeämästäni paitapuserosta. Pohdimme tuolloin miten kuivapestävän paidan mahtaa käydä, kun sen heittääkin vastoin pesuohjetta pesukoneeseen. Voin ilokseni kertoa, ettei sen käynyt juuri kuinkaan. Kuten arvelinkin, paituli kutistui hitusen, mutta se olikin vähän väljä ostettaessa. Pesin vaatteen silkkipaitojen kanssa hienopesussa 40 asteessa, käytin pesuaineena villalle ja silkille tarkoitettua pesuainetta. Koneesta nostin paidan henkarille kuivumaan ja valmista tuli. Minä en edes silittänyt tuota, sillä valuva kreppi on ihan kaunis kankaan ominaisstruktuurin kanssa, tarkempi olisi vedellyt pinnan ihan sileäksi raudalla.

Mutta hei miten voikaan ilahtua kauniista kukkakimpusta, vieläpä ruokaostosten lomassa poimitusta. Huiskulan tulppaanisekoituskimppu on tosi nätti, plussaa vielä kauniista paketista. Ruskean paperin kanssa kukat vaan näyttävät aina entistä paremmilta.

Kiva kun olette kommentoineet alempaa ruokapostausta, mielelläni kuulisin vielä lisää ajatuksianne aiheeseen. Minua ainakin kiinnostaa toistenkin ruokailutottumukset 🙂 Eli jatkakaahan vielä keskustelua.

Loppuun vinkkaan vielä Olivian ja Boomerangin VIP-ostosillasta Turussa!! Itse ainakin saavun paikalle mikäli vain ennätän. Eli hei nyt turkulaiset liikkeelle, kun täälläkin jotain järjestetään.

 
Olivia ja Boomerang kutsuvat sinut VIP-ostosiltaan Turun uuteen upeaan Boomerang-myymälään
torstaina 21.3. Klo 18-20.

Boomerang Concept Store
Eerikinkatu 17, 20100 TURKU

Tule mukaan shoppailemaan, nauttimaan kuohuvista juomista ja herkuista. Illan päätteeksi saat mukaasi ihanan lahjakassin. Tuotteista -15% alennus illan aikana. Kutsu on avec.

Ilmoittautumiset

www.bonniermagazines.fi/olivia
boomerangilta

Comments are closed.