1suosikkituote

Blogeissa kiertää nyt  Form follows function-blogin luoma hauska haaste, jossa pyydetään esittelemään omasta mielestä ”maailman kaunein esine”. Supersympaattinen Kerttu Modernisti Kodikas-blogista haastoi minutkin tähän mukaan, kiitos kovasti haasteesta.

Enpä kauaa joutunut miettimään ensimmäistä mieleeni tullutta esinettä – olen niin monesti julistanut Y-tuolin olevan oma design-suosikkini.

Jaksan edelleen joka päivä ihastella omia Wegnereitäni, vuosienkaan jälkeen kalusteiden muoto ei kyllästytä, se jos mikä on taitavaa suunnittelua, ainakin noin visuaalisessa mielessä. Tässä tuotteessa myös laatu ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa, minusta ainakin tuolissa on oikein mukava myös istua.

1ytuolimusta

1ytuolivaaleapuu
kuvat: Line Klein ja Stockholm vitt
Tämä viikko on ollut superhyperkiireinen töiden osalta, olen aika väsynyt iltaisin, niinä muutamina vapaina hetkinä löhöän vaan sohvalla ja katselen tietokoneen ruutua; rentoutuen mukavien kuvien ja blogien parissa. Siispä nyt olen vain innolla lukenut kommenttejanne, mutta koska haluan paneutua vastauksiin, palailen niihin kun aivot eivät enää käy ylikierroksilla 🙂
Kotikin on aika pommin jäljiltä, ei ole ollut aikaa tai voimia siivota. Ehkä viikonloppuna saan vähän lepoa ja jaksan tehdä kotitöitäkin. Ja hei mulla on vappuviikolla talviloma, jippii! En ole mihinkään matkalle lähdössä, mutta jospa saisin tehtyä kotona kivoja keväisiä freesauksia. Ja mikä toinen kiva juttu, toukokuussa matkataan luultavasti sisustus/kuvausmatkalle Köpikseen, jei.

12 Comments

 1. Kiitos kun otit haasteen vastaan! Kylläpä kuvailit minua nätisti, hyvä mieli tuli 🙂 Tuo valitsemasi tuoli on kyllä kaunis ja käytännöllinen. Voimia työkiireiden keskelle.

 2. Aiiihhhh, noi on meijän unelmatuolit! Hinta vaan pitää unelman kaukana. Pitää hikoilla siis noissa Eameseissä 😉

 3. Anne Malia

  Oli kiva haaste, varsinkin kun ei tuottanut päänvaivaa tuon esineen valkkaaminen 🙂

  Kiitos, onneksi kiireet jo vähän helpotti tällä erää.

 4. Anne Malia

  Tiina noi on niiiiin ihanat tuolit, hih. Voisin hehkuttaa vaikka kuin. Eamesitkin on kyllä ihanat 🙂

 5. Voi, juuri noita kaunokaisia olen haaveillut ostavani ruokapöydän tuoleiksi. Mukavaa viikonloppua!

 6. Anne Malia

  Katri nuo kyllä sopisivat teille niin täydellisesti!!

  Ihanaa ja vauvasuloista viikkoa sinne!!

 7. Anne Malia

  Eikö vaan Sanna, en varmaan ikinä kyllästy katsomaan noiden muotoilua ja lämpöä.

  Niin ja tsemppiä teidän keittiön suhteen!!!

 8. Anne Malia

  Eikö oo upeat, ilmavat tosiaan, hyvä muotoilu toimii vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.