1sunnuntai1

1sunnuntai2

1sunnuntai3

1sunnuntai4

1sunnuntai5

Taas on viikonloppu hurahtanut, nyt rentoilen sohvalla, juuri saunasta saapuneena. Tänään olemme iloinneet lämpimästä säästä ja upeasta auringonpaisteesta. Terassilla on taas loikoiltu ja siinä samalla kokkailtu. Esittelenpä jälleen kerran meidän herkkuruokajuttuja. Grillimestari taikoi supehyperherkullista yrteillä, voilla ja sitruunalla ryyditettyä broileria – sähköinen varras on kyllä ollut verraton hankinta. Lisukkeena nautittiin grillattuja, pekoniin käärittyjä parsoja sekä grillijuustoa ja tomaattia. Voitte uskoa, että maukasta oli.

Ruokailun jälkeen tuli jo vähän vilu, kun ilta alkoi koittaa. Niinpä siirryimme saunaan lämmittelemään ja rentoutumaan. Tuo toinen nautti vielä jälkkärikahvinsa saunassa 🙂 maitovaahdolla kruunattu nespresso on aika luksusta.

Saunassa meillä on Rento-sarjan kiulut ja laudeliinat. Tosi mukavaa, että markkinoille on tullut tyylikkäitä saunavarusteita. Meidän sauna on aika tunnelmallinen, ihanaa siellä on kookas ikkuna ja tietysti kiva maisema sen takana.

Tervan tuoksu on meidän molempien lemppari. Olemme yrittäneet tuoda tervaista aromia saunaan kahden tervatontun, tervakynttilän ja löylytuoksujen avulla. Valitettavasti mikään noista ei tuoksunut pientä hetkeä kauempaa. Noihin kaikkiin saunatuoksuihin on puolestaan ympätty eukalyptysta, miksi ihmeessä. Voimakkaan sivuaromin ansiosta terva tai koivu eivät pääse tuoksussa ollenkaan esille.

Nyt kysynkin teiltä, onko antaa vinkkejä kestävästä tervan tuoksusta saunaan?

Another realaxing weekend is almost over. Todays activities pictured here – food and sauna. As you know we love eating at our terrace and after few hours outside it is so nice to go to warm sauna and relax.

ps. lupaamiani asuntostailauskuvia on tulossa kyllä, mutta pitää toimittaa ne ensin asiakkaalle 🙂

14 Comments

  1. Heh, mä inhoan tervan tuoksua saunassa, ja siitä johtuen vinkkaisin, että ostatte tervalankakerän saunaan. Meillä sellainen nimittäin lauteilla on ja se tuoksuu mun nenään ihan liian voimakkaasti. Anoppi pitää sellaista vessassa, ja sielläkin se mua häiritsee 🙂 Mies sanoi, että on ostanut sellaisen markkinoilta/torilta joltain torimyyjältä.

  2. Nam, mitä herkkuja! Ja muutenkin ihana päivä, välillä sitä kaipaa omaa saunaa – sinne olisi ihana mennä välillä rentoutumaan. Kivaa alkavaa viikkoa!

  3. Ihania juttuja! Meillä myös tervanarukerä saunassa ja tervakäsitelty kiulu mitkä tuovat kivasti tervan tuoksua. Sais kyllä tuoksua vähän enemmänkin mun makuun vielä. Saman ongelman kanssa on nimittäin täälläkin painittu!

  4. Tervanarua minäkin olisin ehdottanut. Saunassa ei ole siitä kokemuksia, mutta lankakerä on meidän kylmää varastoa ainakin tuoksuttanut jo useamman vuoden. Paras koivuntuoksu tulee minusta ihan oikeista koivunlehdistä. Itse ollaan niitä aina kerätty ennen juhannusta (täällä P-Suomessa) ja tuoreeltaan pakattu pienimpään Mini-Gripiin, tilkka vettä joukkoon ja pakkaseen. Pakasteesta sitten koivulehtijääpala löylyveteen ja saunan ollessa lämmin on koivuvesikin valmiina käyttöön.

  5. Hei kylläpä näytti herkulliselle Grilli mestarin ruuat!Nam!!Meillä eri merkkisiä terva löylytuoksuja veteen laitettavia…terkut sinne ja halit!!

  6. Hah, terva on varmasti just sellainen aromi, joka jakaa mielipiteitä 🙂 Mutta totta, tuo naru voisi olla hyvä idis, nyt sitä metsästämään, kiitos.

  7. Joo, oli ihana päivä ja ihanat herkut. Tänään onkin satanut ja muuta mukavaa 🙂 mutta kiitos, eiköhän se viikko parane päivä päivältä. Kivaa viikkoa myös sinulle!

  8. Mun tosiaan täytyy koklata tuota tervanarua:) Terva on vaan jotenkin niin tunnelmallinen tuoksu.

  9. Oi, mun on ihan pakko kesällä laittaa sun ohjeen mukaan noita koivuja pakkaseen. Rakastan myös koivin tuoksua, ah ihana kesä.

  10. Vitsit oli kuule hyvää 🙂 saatte sit kesällä meillä herkkuja kun tulette kylään!

Write A Comment