1kahvia3

1kahvia2

1kahvia1

Olen ehkä vähän addiktoitunut kahviin, nimittäin jos en saa aamulla kupposta, tulee hyvin helposti päänsärkyä. Töissä ensimmäinen asia aamulla on kahvikupillinen ja hetki rauhassa. Kotona ollessa aamukahvi on myös tärkeä, mutta myös päivän muut kahvihetket, ne on pieniä rentoutumisia juttelun tai lukemisen merkeissä.

Sain muutama kuukausi sitten Nespressolta upean Maestria-kahvikoneen, joka onkin osoittautunut ihan mahtavaksi. Minun täytyy tehdä siitä oikein kunnollinen postaus jossain vaiheessa. Sen verran voin kertoa, että Moccamaster on päässyt kaappiin säilöön.

Innostuin kuvailemaan kaunista kahvikupposta sekä tulppaaneista ja neilikoista sitomaani kukkakimppua. Joskus on kiva ikuistaa arjen nättejä asioita kuviin. Varsinkin kun tässä kuvaamisessa riittää haastetta ja harjoittelemista. Nautin hirmusti lisääntyvästä valosta, se antaa taas lisää puhtia kameran kanssa touhuilemiseen.

1kahvia4

Olohuoneeseen tuli vaihdettua Pääsiäisen kunniaksi keväisemmät Kenzon kukkatyynyt. Pienikin väripilkku sohvalla piristää kummasti. En raaskinut vielä luopua villatyynyistä, pikku hiljaa sitten mennään kesäisempään yhdistelmään.

Tästä tuleekin ihan sekalainen postaus, sillä pljäytän tähän lopuksi vielä nyt illalla kokoamani huomisen asun.

1asukokonaisuus

What can I say, I just love good coffee and beautiful flowers. So I just went crazy and took too many pictures of todays favourite things. I have changed the living room cushions, found old Kenz0 cushions, which bring small dose of spring color to the room.

Pictured also my outfit for tomorrow. I love picking up clothes ready the night before, it makes my mornings so much easier (read I can sleep ten minutes more).

”yhteistyö”

11 Comments

 1. Mulle kahvi ja sen laatu on valtavan tärkeää. Asun Sveitsissä ja meillä on ollut Nespresso-kone jo 13 vuotta. Kolmas kone menossa ja en kyllä systeemiä vaihtais! Kahvi on tosi hyvää minkä todistavat myös kaikki testitkin. Mä oli itekin kahviriippuvainen ja halusin päästä siitä irti(viikon podin vieroitusoireita) ja juon nykyään max.yhen kofeiinillisen kahvin päivässä. Nespressolla on myös 3 erilaista decaf-vaihtoehtoa jotka maistuvat myös tosi hyviltä joten myös tältä kantilta ihan top!

 2. Anne Malia

  Ollaan luettu netistä aika paljon mielipiteitä Nespressosta ja se tosiaan tuntuu olevan hyvä ja suosittu keskieuroopassa – ja missäpä hyvä kahvi paremmin tunnettaisiin 🙂 Suomessa kapselikoneet taitavat olla vielä alkuvaiheessa, sitäpaitsi luulen monen huonolaatuisen kahvikapselikoneen tehneen hallaa asialle. Mua aina epäilyttää, jos kahvimaito tulee koneen kautta jauhekapselista, ei voi olla kovin laadukas kahvi kyseessä. Nespresso on oikeasti yhtä aitoa ja hyvää kahvia kuin papukoneissa, valmistus vaan kätevää. Ainoa miinus on suht kallis hinta, meillä meinaan kahvia kuluu aika paljon ja hyvä kahvi ei tule siis halvaksi.

 3. GraceKelly

  Hei Anne!

  Aivan ihanat nuo keltaiset Kenzon kukkatyynyt, mistä niitä saa (Koodista?) ja mikä on niiden hinta? 🙂 Mitä materiaalia ne ovat?

  Kysymystulva 😉

 4. Anne Malia

  Hei vaan 🙂

  Valitettavasti kyseinen Kenzon kangas on lopetettu. Kenzolta tuli aikanaan ranskalaiselle Lelievren kangastehtaalle oma mallisto ja nuo tyynyt on ommeltu sen kokoelman kankaista. Sittemmin mallisto on lopetettu. Omat tyynyni ovat lähemmäs 10-vuotta vanhat. Hups miten aika kuluu 🙂

  Ja aina saa kysellä – tykkään vastailla kysymyksiin 🙂

 5. Meillä oli töissä tuo Nespresso, en itse tykännyt sen kahvin mausta. Kahvista muuten kyllä tykkään hurjasti. En muistanutkaan että sultakin löytyy nuo nappulat: aikas ihanat!! 🙂 Ja ihana tuo etch, sellainen täytyy hankkia.. Sitten kun ostolakko päättyy! Aloitin nimittäin sellaisen. Ihan hullujen päivien korvilla vielä. Hullu mikä hullu 😉

 6. Höh. Nyt meni puurot ja vellit sekaisin. Tuo Nespresson maku on hyvä! Olen juonut sitä usein Sveitsissä. Mutta nescafe oli se mistä en tykkänyt.

 7. Anne Malia

  Sain nappulat siskolta joululahjaksi, ihanat ihanat ovat <3

  Joo, mäkin karsastin ensin kapselikonetta juurikin huonojen kokeilujen takia, myös tuon Nescafen Dolce Guston takia, en oikein pitänyt kahvin laadusta. Veljeni hankki sellaisen masiinan silloin kun niitä parisen vuotta sitten markkinoitiin hulluna, veikkaan että kone pölyttyy jossain käyttämättömänä 🙂 Tämä Nespresso sen sijaan tekee aitoa hyvää kahvia, ei esanssikapseleilla.

  Mulla on lievä ostolakko vaatteiden suhteen, niitä on ihan liikaa. Siis järkyttävästi liikaa, vaikka olenkin pitänyt itseäni järkevänä ostajana. Joopajoo.

 8. Me asumme Milanossa ja ihan oikeasti KAIKILLA on Nespresso ja joka paikassa on semmoinen kapistus. Mies oli aivan pettynyt, kun ajatteli ihmisten tekevän espressonsa isoilla kahvakoneilla. Kahviloissa on tietty isot kahvakoneet, mutta kotona kaikilla on jonkinlainen Nespresso tai jos sitten Bialetin espressopannu. Myös Nespresson liikkeet ovat aina ihan ammuttu täyteen. Meillä myös on Nespresso ja mies juo joka aamu espresson. Itse tykkään pidemmistä kahveista ja juon vaihtelevasti kahvia. Joskus enemmän teetä ja sitten taas enemmän kahvia. Kätevä tuossa koneessa on se, että makuja on monta ja kaikille löytyy oma makunsa.

  Terv. juuri soijalaten hörpännyt Betty

 9. GraceKelly

  Voi vitsit, niinpä tietenkin 😀 Mutta ihanat ovat. Kiitos vastauksesta!

 10. Anne Malia

  Soijalatte kuulostaa mielenkiintoiselta – en ymmärrä miks mua askarruttaa soijan maku 🙂

  No niin, Nespresson on pakko olla hyvää jos kaikilla Milanolaisillakin on kyseinen masiina. Minusta italialaiset jos ketkä tietävät miltä hyvän kahvin kuuluu maistua.

  Kiva kun kommentoit, löysin sun blogiin – täytyypä tutkailla tarkemmin, melkein kun pääsisi vähän ulkomaan visiitille.

 11. Anne Malia

  En ole pitkään aikaan noita tyynyjä käyttänyt, mutta tosiaan näyttävät nyt taas aika kivoilta.