1kakkuloissa1
1kakkuloissa3
(bleiseri J Lindeberg / raitapaita St James / farkut Nudie / lenkkarit New Balance)
Tänään on yksi palaveri ja ajattelin sen kunniaksi vetaista päälle bleiserin. Työn puolesta voin pukeutua rennosti, joten silti bleiserin seuralaiset ovat rentoja – raitapaita, farkut ja lenkkarit. Asiallisuutta korostaa mustasankaiset kakkulat, jotka löysin eilen Sokokselta. Kiva kun noita markettilasejakin saa ihan kivan mallisina. Mutta taas kerran potkaisen itseäni optikon suuntaan, pitää kyllä hankkia ihan kunnolliset lasitkin, tänään mennään kuitenkin näillä, hyvin näkee.

Minun oli ihan pakko kokeilla asuuni myös tummansinisiä Karhun Trampaksia, himottaisi hirmusti hankkia nuo. Omiin perustyylisiin vaatteisiini tummansiniset kenkulit olisivat sopivan neutraalit, pidän tummansinisen ja mustan yhdistelystä. Kenkien valkoinen pohja tuo raikkautta…tjaa saapa nähdä kotiutanko, mulla kun on jo kolmet hyvät lenkkarit kaapissa ja olen luvannut hillitä liikaa hamstraamista.

Olen ihan ahdistunut omasta vaatepaljoudestani. Aion lähiaikoina tehdä karsintaa ja laittaa juttuja myyntiin. Luopumislistalla on mm. mini Alexa-laukku ja Whyredin punainen neulepaita. Kaikkea kivaa varmasti saan myytävien kasaan, kunhan ehdin (lue viitsin) suorittaa lajittelun. Pysykää siis kuulolla aiheesta.
1kakkuloissa4
1kakkuloissa5
Mitä mieltä tummansinisistä Trampaksista? Eikö vaan sovikkin aika kivasti mustaan asuun. Musta on kyllä niin kiva väri pitkästä aikaa, taas jaksan sitä hehkuttaa. Jotkut asiat ovat pienen lepohetken jälkeen taas innostavia.
Minäpä olen tainnut unohtaa perjantain parhaat-postaussarjani 🙂 oli hyvä idea, mutta ei se näemmä sitten käytännössä toiminutkaan. Vaikka onhan perjantaisin vaikka mitä kivaa mielessä, tietysti lähinnä ruoka. Meillä syödään tänään kanaa.
Kivaa viikonloppua!

16 Comments

 1. Olen myös tällä hetkellä ihastunut tummansiniseen, vaikka pitkän aikaa sitä kaihdoin muka rouvavärinä; edellisen postauksesi innottamana vaihtui täälläkin työvälihousut camoiksi. Miksi muuten haluat luopua Alexasta?

 2. Ei mutta, nuohan on juuri ne tossut jota muistelin edellisessä postauksessa. Aivan ihanat nuo siniset Trampakset.

 3. Ihana asu! Mutta tykkään kyllä enemmän tuosta New Balance -kokonaisuudesta. Mä olen muutenkin aika huonosti lämmennyt lenkkari-trendille, ja tämä sun asusi on itse asiassa ensimmäinen lenkkari-asu, josta tykkään – toisaalta ei mikään ihme, koska sun tyyli on niin hyvä!

  Ja se punainen Whyredin neule – mä kotiutan sen mielelläni! Olen etsinyt iäisyyden kirkkaanpunaista neuletta sellaista löytämättä. Lisäksi omistan useamman Whyredin kostyymin, ja kaikki ovat olleet mittasuhteiltaan mulle juuri sopivia. Pistä siis vaikka sähköpostia, niin sovitaan yksityiskohdista, jooko muru! Ihanaa viikonloppua myös sulle!

 4. Ihana asu, kuten yleensä. Tigerin jakku on tosi kivannäköinen.
  Ymmärrän tavara-ahdistuksen. Sitä tarvitsee yllättävän vähän vaatteita ja usein tuntuu, että olisi pukeutuminenkin helpompaa, kun vaatekaappi ei pullistelisi.
  Tähän jatkeeksi onkin hyvä todeta, että Mini Alexa kiinnostaa.

 5. Jakku on tosiaan juuri oiekan mallinen. Ja asusi on upea kuten aina.En ole vielä kokeillut lenkkareita katukäytössä, ehkäpä ensi viikolla. Hesassa näkee kyllä aika paljon jo lenkkareita katukuvassa tavallisiin asuihin yhdisteltynä. Tykkään. Nuo siniset Karhut ovat ihanat, sopisivat minunkin garderobiin 😀

 6. Musta on minullakin tauon jälkeen taas ollut messissä. Lenkkarit ovat tosi kivannäköiset bleiserin kanssa.

 7. Anne Malia

  Mullakin oli jossain vaiheessa tummansinisestä rouvavibaa, mut kaikkihan riippuu aina kokonaisuudesta – tuumasin. Varsinkin sinisen ja mustan yhdistelmä on kiva.

  Alexa on ihana laukku, mutta mä käytän vähän isompaa, johon mahtuu järkkäri. Ei vaan sitten tullut tarpeeksi käyttöä sen takia Alexalle.

 8. Anne Malia

  Heh, no noi on just ne. Eli Koodista saa noita jos mieli tekee 🙂

 9. Anne Malia

  Ooh, kiitos kohteliaisuudesta, nimittäin jos oon onnistunut pukemaan ekan sua miellyttävän lenkkariasun päälleni 🙂

  Laitoinkin sulle meiliä neuleesta 🙂 Whyredit on ihania päällä, mulla oli ongelma punaisen värin kanssa, en vaan koe oloani kotoisaksi siinä värissä.

  Mahtista viikonloppua!

 10. Anne Malia

  Kiitos 🙂 Jakku oli kyllä nappilöytö.

  Joo, en tajua miksi on täytynyt hamstrata niin paljon. Nyt olen ollut vähän aikaa maltillisella ostolinjalla ja ihan hyvin oon pärjännyt, eikä oo edes mitään suuria tavarahimotuksia. Aion kyllä karsia tosi rankalla kädellä käyttämättömiä juttuja, vaikka kuinka kirpaisisi.

  Alexa taisi jo mennä, mut jos tilanne muuttuu, niin laitan infoo.

 11. Anne Malia

  Jakku on tosiaan ihanan mallinen, maltillisesti kavennettu ja sopivan väljä. No ehkä hitusen iso mulle, mutta ei kerrota kellekkään 🙂 Mä oon mennyt jo monta viikkoa lenkkareilla, ne on niin kätevät tällaisilla ilmoilla ja passaa myös villakangaspompan kanssa. Eli lenkkarit vaan kehiin 🙂

 12. Anne Malia

  Se on jänskä miten musta katosi joksikin aikaa lempivärilistalta (vaatteissa), kaikkeenhan välillä kyllästyy. Nyt se on taas kivan freesi. Ja musta puetaan nyt modernisti, ei tätimäisesti eikä rokisti, vaan jotenkin muuten, mitä en edes osaa määritellä. Heh.

  Lenkkarit on niin superit käytössä.

 13. I love your blog very much, most importantly your interior design inspirations. Would be super happy, if you'd indicate in each blog post more info on what furniture, deco items, art works, etc. are being shown. With warm regards from a fan, Rita

 14. Hi! Where are your sneakers from in the last two pics?? Really cool! Love your blog btw, please translate more often:))

 15. Anne Malia

  Hi, sorry for not answering sooner!
  My sneakers are from Karhu and we sell them in our shop Koodi. Thanks! I try to translate more 🙂