1kaulakorussa1
1kaulakorussa2
(neule Nowhere Nelly /vyö Acne / farkut Zara / avokkaat Clone / kaulakoru H&M)
Joskus on vaan huono pukeutumispäivä, minulla se on tänään. En oikeastaan tajua mitä tuumin, kun aamulla tuon kokonaisuuden valitsin päälleni. Halusin varmaan yksinkertaisen ja mukavan kokonaisuuden, johon näyttävä hely tuo ilmettä. Lopputulos on suoraan sanoen epämukava – koru hiertää kaulaa, paita on liian lyhyt, housut lököttää ja kengät puristaa. Muutenkin tämä päivä on alkanut mun kiukuttelulla – tietokoneelle kiukuttelulla tarkemmin. Teen yhtä suunnitelmaa, johon tarvitaan paljon kuvia ja meidän tietokone meinaa jumittua vähän väliä, lisäksi deadline painaa päälle. Joskus vaan ei mene ihan putkeen, vaikka ei mulla oikeastaan mikään kuitenkaan ole huonosti, pitää vaan nauraa – itselle!
Farkut olen hankkinut Zarasta, noita Garancekin äskettäin kehuskeli tässä postauksessaan. Pakko kyllä sanoa, että eivät ole mitkään täydelliset kankaan puolesta, housut tekevät polvipussin hetimiten ekalla käytöllä ja kangas jää pussittamaan, se ei jotenkin laskeudu kuten hinnakkaammissa farkuissa tapahtuu. Taas muistutus itselle – älä säästä farkuissa 🙂
 

4 Comments

  1. Kuvissa asusi näyttää todella ihanalta. Tykkään korkkareista neuleen kanssa ja koru kaulalla on kiva yksityiskohta.

    Mutta tiedän mitä tarkoitat kun sanoit, että olosi oli epämukava. Kuvat eivät aina kerro totuutta. Vaatteissa kun lopulta ratkaisee se miltä ne tuntuvat päällä, ainakin itselleni. Halvoista farkuista olen kanssasi ihan samaa mieltä, ne muutamat joita minulta löytyy, ovat käytössä yhden päivän ja sitten laitan takaisin kaappiin, kunnes taas yritän käyttää uudestaan . . . Mutta en ole kuitenkaan ostanut vuoteen farkkuja Zarasta, H&M jne. Yritän muutenkin rajoittaa ostoksia ja siis nimenomaan niiden halpojen juttujen haalimista.

  2. Anne Malia

    Joo, kuvat ei aina kerro koko totuutta. Ja mun mielestä asuissa ihan tärkeintä on aina mukavuus 🙂 Se on tosiaan jännä, miten farkuissa on noita laatueroja, niissä sen huomaa, vaikkei hetimiten uskoisi. Sama mulla, yritän hillitä hirmuista ostamista, varsinkin halpojen kertakäyttöjuttujen haalimista.

  3. Sama täällä, mukavuus ennen kaikkea -just eilen aiheesta kirjoitin. Teikkis näyttää aina upealta, mutta ymmärrän yskän. Terkkuja sinne kovasti 🙂

  4. Anne Malia

    Kyllä, mukavuus on parasta 🙂 Sinä kaunotar se vasta aina oletkin upea! Terkkuja sinne myös!!