1hortensia1

1hortensia2
(college Dries Van Noten ja ballerinat Repetto – Nina’s / farkut Nudie)
Olen varma, että kukkaterapia toimii teihinkin yhtä hyvin kuin minuun. Onnekkaasti Turun kaunein kukkakauppa Piia Jaala sijaitsee vastapäätä liikettämme. Tänään suikkailin ovesta sisään kameran kanssa, halusin kuvailla blogiini kauniita kukkia. Kukat toimivat aina, katsokaas vaikka kuinka kaunis asuste tuo upean värinen hortensia on harmaassa asussani. Harmi, etten voinut kanniskella tuota kaunista asustetta mukanani koko päivää. Yritin sitten korvata kukan tuomaa piristystä iloisella hymyllä, ei se tainnut montaa kertaa hyytyä, hehe.
Pidemmittä puheitta vähän sitä lupaamaani kukkaterapiaa…
1piajaala1
1piajaala2
1piajaala3
1piajaala4
1piajaala6

Kaikenlaiset kasvirykelmät näyttävät tosi kivoilta. Pidän tällä hetkellä (tai oikeastaan aina) kuluneista saviruukuista, niissä on jotain aitoa ja alkuperäistä fiilistä. Erilaisten yrittien ja viherkasvien sekoittelut toimivat. Samoin pidän leikkokukkakimpuista, joihin on sekoiteltu vapaamuotoisesti eri lajikkeita, rennolla meiningillä toteutetuista. Itse ostan yleensä muutaman kukan oksan maljakkoon, kyllä nuo kukkakaupan huolella hoitamat oksat hakkaavat markettien kukkakimput mennen tullen.

4 Comments

  1. Oih, sulla on makkarissa himoitsemani Tolomeo pöytävalaisin. Olen tilaamassa kyseisen valaisimen lähiaikoina kotiin työpöydälle. Minkälainen polttimo tuohon on hyvä? Ilmeisesti 100w maksimi, ja se on jo melko kirkas. Miten tehokasta te käytätte kotona?

  2. Joo meillä on molemmin puolin sänkyä yöpöydillä Tolomeo tavolot, eli se suurin pöytävalaisinkoko. Nythän noihin ei saa enää hehkulamppuja, vaan tilalla on halogeeni. Meillä taitaa olla mun puolella täysi teho ja miehellä vähän pienempi, se ei tosin juuri ikinä ole päällä. Mutta tosiaan täysi teho on aika huima, onneksi kupu on suunnattava. Kannattaa vähän kokeilla mistä tehosta itse pitää, minä tykkään aika kirkkaasta valosta lukiessa.

  3. Moi

    Teillä on koodissa myynnissä Savon de Marseille ja la bruket saippuaa. Mikä noiden suurin eroon 🙂 kummasta itse pidät ?

  4. Heippa, meillä on tällä hetkellä vain L:A Bruketia. Molemmat ovat ihania ja mietoja, Bruket tuoksuu vähän enemmän yrttiseltä. Minä pidän molemmista yhtä paljon 🙂 Ei tainnut paljon auttaa.

Write A Comment