1beigekollari2

1beigekollari3

1beigekollari4

1beigekollari6
(paita COS / farkut Current Elliott / ballerinat Repetto)
Tänään pukeuduin tyypilliseen Annemaiseen asuun; rentoon kollariin ja farkkuihin. Paita on ihan täydellisen mallinen, te jotka myös rakastatte tällaisia svetareita, tiedätte miten vaikea näitä on löytää. Tämän yksilön hienoutta korostaa leikkauksen lisäksi silkkinen takakappale ja hento nuden beige sävy. Olen oikein säästellyt tätä paitasta näitä keväisiä päiviä varten. Monen monta kertaa olen tähän tarttunut pakkasaamuina, mutta malttanut jättää sen vielä rauhaan, jotta voin tällaisina aurinkoisina kevätpäivinä nauttia keveästä paidasta erityisen paljon.

Yritin panostaa poikamaiseen asuun jättämällä hiukset auki (tosin ovat luonnontilassa), lakkaamalla kynnet kevään uudella lempparisävylläni, raikkalla korallilla. Korostinpa vielä asua kultaisella käsirenkaalla, se tekikin päivästä hitusen ylellisemmän; minun todella pitäisi osata käyttää enemmän koruja.

Olisi kiva kuulla mikä on teidän lempiasunne juuri nyt. Muutenkin ilostuisin kovasti kommenteista, kaikenlainen jutteleminen on niin mukavaa 🙂

Today I was wearing something very typical for me, a sweater and jeans. This COS sweater is perfectly cut and the silk back panel makes it special. Nude color seems to be a favourite of mine at this spring.

27 Comments

 1. Tykkään.
  Kyllä se vaan on niin, että simppelit asut hivelevät silmää. Siis omaani, muista en tiedä.
  Pahoittelut, olen ollut laiska kommentoija, vaikka käynkin täällä lähes päivittäin.

 2. Anne Malia

  Mutta miten kiva kun nyt kommentoit 🙂 Olen huomannut itsekin laiskistuneeni muiden blogeihin kommentoinnissa ja olen yrittänyt vähän skarpata. Tiedän kuinka kivaa on saada palautetta kun tänne naputtelee juttuja.

  Ja samaa mieltä simppeleistä asuista. 🙂

 3. Kivan näköinen paita! Löytyisiköhän sitä muissa väreissä? Yksi rakkausneuleistani on tyyliltään vähän samanlainen: takaosa on silkkiä, etupuoli sitten perinteisempää neuletta. On ollut ahkerassa käytössä 🙂 Tällä hetkellä päälle osuu useimmiten kevään voimin punaiset pillihousut ja musta tai mustavalkoinen yläosa.

 4. Upea paita! Mun lemppari asu taitaa nyt olla vihreät housut ja valkoinen ohut paita sekä mustat nilkkurit. Ja harakkana silmäni pisti heti sun kauniiseen rannekoruun 😉

 5. Working mum

  Paljetit farkuissa ja rannekoru on täydellinen match. Ja surffitukka täydentää hienosti.
  Oma lempparini tällä hetkellä on Lindexin kaartuvahelmainen musta mekko, paksut sukkikset, pistol-tyypiset kengät, vähän nahkaremmiä käteen ja huoletonta surffitukkaa. Vähän sellainen punk-business -look. Eiköhän ne keväisetkin sävyt pian saa tilaa…
  Hyvää kevättä! Blogisi on jatkuva inspiraation lähde, vaikken aina ehdi kommentoidakaan.

 6. anna-liisa

  Kiva asu. Farkut ja T-paita on lemppariasuni melkein ympäri vuoden, kovilla pakkasilla toki lämpimämpi pusero (eli usein ohut neule sen T-paidan päällä). Viihdyn lyhythihaisessa paidassa heti kun kelit vähänkin lämpenevät, kärsin sisätiloissa (=töissä), jos on liian lämmintä päällä (ja varsinkin kun työasuuni kuuluu sellainen jakkukin, useinmiten). Mieluummin siis hiukan liian heppoisesti puettuna kuin turhan lämpimästi.
  Löysin aikanaan koko blogimaailman Sun blogisi kautta vuosia sitten ja siitä lähtien blogisi on ollut kirjanmerkeissäni ja olen mennyt tätä kautta moniin muihin, mielenkiintoisiin blogeihin. Kuten jo kerran viestinkin, kaipaan sitä suosikkiblogi-listaasi tuohon oikeaan sivuun, mulle ainakin sillä oli paljon käyttöä! Jos ehdit/viitsit palauttaa ja ehkä vieläpä päivittääkin sen, niin olisin onnellinen! Kiitos ;).

 7. Anne Malia

  Kävin just tarkistamassa COS:in nettikaupan, enkä sieltä ainakaan ensikatsomalla bongannut juuri tätä paitaa. Minun kollarini on heidän leisure-mallistosta, myymälässä siellä yläkerran puolella. Ostin tämän marraskuussa, joten en tiedä onko mallia vielä kaupassa. Cosin neuleet on kivan mallisia.

  Tykkään juuri tuollaisista paidoista, jotka ovat simppeleitä ja niiden jujukin on maltillinen. Sinun neuleesi on siis vallan mainio varmasti myös 🙂

  Mustavalkoinen iskee myös minuun nyt kovasti.

 8. Anne Malia

  Oi, sainkin sun lempiasusta idiksen. Taidan kokeilla omaa valkoista silkkipaitistani vihreiden armyhousujen parina 🙂 Tuo käsikoru on kivan mallinen, tarpeeksi kapoinen. Sokokselta joskus ostin, olisko ollut Espritin tms. merkkiä.

 9. Anne Malia

  Joo, yritin vähän mätsätä kultaista käsikorua ja niittejä. Olen monta kertaa harmistellut noita farkkujen niittejä, onneksi ovat aika helposti piilotettavissa paidan helman alle. Mutta onhan ne oikeastaan aika hauska yksityiskohta.

  Voi mun pitäisi muistaa pukea omasta kaapista mustia mekkoja. Parikin Filipan mustaa trikoomekkoa voisi päästä neuletakin kanssa pian päälle. Kiitos insposta 🙂

  Hyvää kevättä myös sinulle! Miten mukava kuulla, että täällä ollaan inspiraatioksi.

 10. Anne Malia

  Samoilla linjoilla sitten ollaan vaatetuksen suhteen 🙂 Mä tosin tarvitsen aina mielummin liian paljon kuin liian vähän vaattta. Inhoan palelua, ja palelen helposti.

  Oi miten mukava kuulla, että blogini kautta olet löytänyt kivaa lukemista.

  Kuule linkkilista on ollut tehtynä jo vaikka kuinka kauan, mutta minä olen vähän tyrinyt sen suhteen. Mun sisko sai pienet naurut kun näki miten olin sen laatinut, olin laittanut blogin nimen kenttään aina sen blogin tyylin 🙂 Nyt olen korjannut virheeni ja toivottavasti uudistunut linkkilista saadaan tekniikan toimesta pian käyttöön!

 11. Moikka! Minäkin sitten reipastuin sun kehotuksesta kommentoida: luen blogiasi päivittäin mutta enpä vaan ole saanut aikaisemmin potkua ahteriin ja kommentointiin 🙂 Lempiasuni taitaa olla määrässä mitattuna juoksutrikoot ja kollari mutta muuten nilkkapituiset armyvihreet pillifarkut, luonnonvalkea silkkipaita ja tietysti ballerinat. Mun pitäis ehdottomasti alkaa harjoitella korkkareita, mutta kun ballerinat on vain niin mukavat….Kiitos ihanasta "aikuisen naisen" blogista! Tämä hyvällä, nuorten blogit on välillä vähän liian nuoria tällaiselle harpulle 😉

 12. Onpa kaunis tuo paita! Jännä että jotenkin vierastan itse vaatteita joissa on eri materiaaleja isoina pintoina, ihan esim. vaatteen pesun takia…

  Oma lemmpariasu on tällä hetkellä mustat pillifarkut, löysin _vihdoinkin_ farkut joissa on oikean mittaiset lahkeet, (Acnen, vajaamittaisiksi tarkoitetut) ja nyt tuntuu että en osaa tai halua enää muuta laittaakaan päälleni. Farkkujen kanssa päälle päätyy joko Samujin luonnonvalkoinen silkkipaita, COSin pidempihelmainen harmaa pooloneule tai tämänhetkinen suosikkini, Beamista löytynyt paksuhkoa denimiä oleva vaalea farkkupaita. Kengät ovat vielä ihan perusnahkanilkkurit mustana tai ruskeana, mutta veikkaan että lämpötilan muuttuessa asussa muuttu vain kengät…

  Toinen farkkuvinkki on muuten Dieseliltä: löysin pari viikkoa sitten boyfriend-farkut jotka eivät kerrankaan ole liian isot. Malli/materiaali on joku sweatpants/jeans, ihanat päällä ja hienosti kulutettu. Nyt ei tarvitsekaan vaivautua farkkuostoksille ihan hetkeen, se kun on aina yhtä turhauttavaa.

 13. Hyvin annemainen asu, ja siksi rento ja tyylikäs! Kaunis kollari ehdottomasti! Mun lempiashousutu, kun taas liikkeelle pääsen, on raitainen Cosin neule, alle pitkähelmainen valkoinen Hunkydoryn paitis ja pilli, jalkaan Dunen biker bootsit.

  Kiva kun kävit kommentoimassa, olin ihan että what – voi kun ihanaa, että Anne kävi täällä!

 14. Minäkään en ole kommentoinut ennen, vaikka ahkerasti käynkin lukemassa blogiasi. Ihana blogi, tykkään erityisesti sisustusjutuista, mutta muoti ja ruokajutut kivoja kanssa! Joskus vanhassa blogissasi postasit välillä netistä/lehdistä bongaamiasi inspiroivia koteja/sisustusideoita, niitä olisi kiva nähdä taas. Lisäksi, mikä olikaan se nettikauppa, josta voi tilata Diamond-tuoliin uuden pehmusteen, en löydä vanhaa postaustasi mistään… Kiitos vielä kerran kauniista ja mielenkiintoisesta aikuisen naisen blogista!

 15. Mitähän tuohon ylemmäs olin kirjoittavinani, siis lempiasu!

 16. Aivan ihanan yksinkertainen asu ja silti monia kiinnostavia yksityikohtia, kuten farkkujen niitit ja rannekoru. Minusta on kiva myös miten muuten vaaleahkoon asuun olet yhdistänyt mustat sukat ja baltsut.

  Tällä viikolla olen pukeutunut farkkuihin ja hieman ohuempiin neuleisiin sekä yhtenä päivänä hameeseen. Mustaa,harmaata,valkoista ja raitaa 🙂

  Yhtään collaria en muuten omista, pitäisiköhän jo hankkia . . .

 17. anna-liisa

  Ihan GREAT! Kaikki on taas niin hyvin kuin ennenkin (näyttää äkkiseltään olevan jopa entistä paremminkin, pitää perehtyä….), JIPII!
  Ja siis kiitos :).

 18. Heipsan,

  Jälleen takuuvarmaa, rentoa tyylikkyyttä päivän vaateissa! Käyn usein Cosin sivuilla surffaamassa ja en koskaan tilaa mitään. Isolle kirkolle pääsen harvoin ja muut kaupat vievät voiton. Netti-shoppailen huonosti siksikin, että koko menee live kaupassa heti oikein, eikä kaikkea tarvitse siellä välttämättä sovittaa, kun vaate on käsissä.

  Sun asuissa on parasta aina se, että ne on sopivan väljiä. Useasti näkee sitä kittanaa pukeutumista ja jotenkin se on liikaa. Tietenkin perinteiset kotelomekot ja juhlapuvut ovat slimmipiä, mutta kaiken ei tarvii olla:)

 19. Anne Malia

  Miten mukava kun innostuit kommentoimaan 🙂
  Tänään vähän pukeuduin tuon sinun lempiteemasi mukaan – luonnonvalkoinen silkkipaitis ja armyvihreää, oli mulla aamupäivällä asussa vielä ballerinatkin.
  Onko sulla muuten ollut ongelmaa silkkipaidan sähköisyyden kanssa?

  Me harput ollaankin parhaassa iässä :))

 20. Anne Malia

  Totta tuo pesuhankaluus eri materiaalien kesken. Tuossa paidassa ei ole onneksi ongelmia ollut, olen pessyt hienopesussa sen. Mutta varmasti voi tulla ongelmia joissakin tapauksissa.

  Vitsit miten ihana löytää täydelliset farkut, ja vielä oikealla pituudella, onnea vaan löydöstä (Acnella on kyllä mahtavia farkkuja). Ja mahtavilta kuulostavat sinun kombot, kelpaisi mullekin.
  Silkkipaidan kanssa taistelen sähköä vastaan, kysynpä sinultakin onko sähköisyys haitannut talvella?

  Ja mun täytyy jossain käydä katsastamassa noita Dieseleitä, rakastan boyfriendejä. Tähän mennessä en ole Dieseleistä innostunut, kun olen kokenut heidän pesut vähän turhan läikikkäiksi makuuni, mutta pitääpä katsastaa nykytilanne. On kyllä mahtista kun farkkutarve on ajan tasalla.

 21. Anne Malia

  Mitäs sää höpötät, ainahan mä sun blogissa käyn. Pyydän kyllä anteeksi laiskaa kommentoimistani, nyt kyllä skarppaan sen suhteen! Mutku aina on kiire kun lukee blogeja, tai sitten niin väsy, ettei jaksa painaa koneen nappuloita. Seliseli…

  Sun raitaneule on just ihana! Viihtyisin itsekin kuvailemassasi asussa 🙂

 22. Anne Malia

  Mahtavaa kun viitsit kommentoida, on paljon mielekkäämpää tietysti kirjoitella, kun saa konkreettista palautetta lukijoista 🙂

  Pitäisi tosiaan välillä postata inspiskuvia enemmän, hyvä idis, kiitos.

  Diamond-tuolin pehmusteita teki kauppa nimeltä Bertoiapads, googlettamalla varmaan löytyy.

  Kiitos kivasta kommentista!

 23. Anne Malia

  Pienet yksityiskohdat kyllä piristävät perusasuja. Heh, mustat sukkikset oli vaan lämpökysymys, mutta hyvä jos ei kauhean pahalta näyttänyt. Nyt kyllä löysin Lindexiltä ihan täydelliset ihon väriset ohuet sukkikset, sellaiset jotka näyttävät kuin ei olisi mitään jalassa. Eli voi alkaa paremmin hyödyntämään baltsuja.

  Sun pitää ostaa yksi kollari, sopisi sinunkin tyyliin varmasti hyvin. Ovat niin mukavia myös päällä, vallankin jos löytää hyvän mallisen.

 24. Anne Malia

  Kiitos vaan 🙂
  Cosin vaatteissa on se hyvä, kun ovat hitusen väljiä, ei koon kanssa ole niin tarkkaa. Eli netistäkin uskaltanee tilata vallan hyvin, jos löytyy joku makoisa vaate.

  Pidän hitusen väljemmistä linjoista, sen olen täällä useaan kertaan toitottanut. Minusta liian usein näkee makkarankuoriin ahdettuja naisia, on vain hyvin vähän asuja, joissa ihan niukka linja toimii. Näitä ovat juurikin mainitsemasi vaatekappaleet, mutta ei esim. paitapuserot.

 25. Anne Malia

  Jei, kivaa! Juu, listasta löytyy nyt vielä enemmän vaihtoehtoja. Jätin ulkolaisia blogeja pois tällä kertaa ja lisäsin kotimaisten määrää.

  Ett' ollos hyvä vaan 🙂 mahtava jos tuosta on iloa!

 26. Oi, suloinen asu, kertakaikkisen mainiota Annelaatua. Mikä tarkoittaa 99% varmuudella, että pukeutuisin mieluusti ihan samoin 🙂 Terkkuja sinne, vieläkö tätänykyä yökyöpelöit? -Koitin tehdä uudenvuodenlupausta aikaisemmasta nukkumaanmenosta, mut tässä tää taas on…

 27. Anne Malia

  Kiitos vaan 🙂 heh, meillä kieltämättä menee tuo maku aika yksiin vaatteiden suhteen! Terkut vastaanotettu ja takas samanmoiset sinne. Kyllä vaan, täällä valvotaan vieläkin. Onneksi mulla arkiherätykset on aina vasta ysiltä tai kympiltä, niin ei haittaa vaikka valovoo yhteen tai kahteen. Eilen tosin menin jo kahdeltatoista nukkumaan 🙂 Koitapa sinä mami siellä jaksaa, teitillä ei taida olla yhtä leppoisat aamut kun meikäläisellä.