1herkkamakkari1

Ajattelin vaan lähettää pikaiset terkut peitosta. Tänään oli raskas, mutta kiva työpäivä, olin stailaamassa yksiä asuntokuvia. Kerron ja näytän teille enemmän viikonloppuna, kun ennätän paneutua blogiin rauhassa. Kommentoin vaan sen verran, että rakastan kukkatapetteja, miksei niitä käytetä enemmän 🙂

Mukavaa perjantaita!

13 Comments

 1. Anne Malia

  Joo, mut mä en oo valinnut tuota tapettia tonne, se on ollut siellä 🙂

 2. Murkinamasu

  Vau, laita lisää kuvia. Tuo huone näyttää ihanalta ja tunnelmalliselta! 🙂

 3. Niin, voihan olla, etteivät elämämme miehet niin kovin välitä kukkatapeteista. Miehenkin kuuluu saada sananen sanottua kodin sisustukseen, ettei mene liian naiselliseksi tai toisen maun mukaiseksi. Meillä mies sanoo mielipiteensä ja senkin, että luottaa mun valintoihin. Toisaalta, voihan olla niinkin, että joillekin tulee liiaksi mummola-fiilikset kukkatapeteista…mene ja tiedä, ainakin niistä perinteisistä. Mä ihailen kauniita kukkatapetteja, mutta en hommaisi omaan kotiini. Maku on modernimpi ja graafisempi.
  Kivaa päivää!!

 4. Onpa kaunis tapetti ja huone! Minäkin odotan innolla lisäkuvia kohteesta.

 5. Heh, meillä on sama tapetti makkarissa ja samanlaiset valkoiset pitkät verhotkin. Mieheltä kysyttiin ja saatiin hyväksyntä, mutta muualla kotia onkin sitten maltillisempi ja neutraalimpi tunnelma.

 6. Anne Malia

  Joo, tuo on yksi myynnissä oleva vanhahkon talon tyhjillään oleva asunto, jossa kuvailtiin vähän fiiliskuvia 🙂

 7. Anne Malia

  Totta tuokin pointti. Tosin kukkatapetin kanssa ei tarvii tehdä yltiöromantiikkaa, mua viehättää nimenomaan kukkien ja modernien elementtien kombo.

  Kivaa viikkooo sinne!

 8. Anne Malia

  Eikö 🙂 ja kuvia tulossa, kunhan voin julkaista niitä.

 9. Anne Malia

  Voi tuo oli aika nätti tapetti 🙂 se tosiaan oli tuossa asunnossa valmiiksi, samoin nuo verhot. Minä pidän kovasti romanttisten juttujen ja modernien elementtien yhdistelystä.

 10. Täytyy sanoa että viime kerralla kun "teidän" Tomi oli Pientä pintaremonttia -ohjelmassa, nostin kaikkia omistamiani hattuja sekä pipoja todella korkealle hänen melko kärkevän (ja erittäin asiaan sopivan!!) lausahduksensa takia, eli kun sanoi siitä karmeasta puulaatikkotalosta ettei sitä kyllä myydä millään verhoilla tai lainakalusteilla kun pinnat kertakaikkiaan olivat hirveät! Sitähän aina korrekti Tomi ei tietenkään ääneen sanonut mutta tarkoitti. 😉 Tosi ikävää etteivät ihmiset tajua sitä vaan kuvittelevat ostajien olevan umpityhmiä eikä näkevän lainahärpäkkeiden ohitse ja näinollen tuossakin tapauksessa otettiin se tyttöjen nukkekotileikkivaihtoehto….talo lienee kamaluudessaan edelleen myymättä. 😀

  Vai onko sinun kokemuksesi stailaajana sellaine että mikä tahansa humpuuki menee läpi vaikka rakenteellisesti myytävä asunto olisi aivan susi?

 11. Anne Malia

  Kuule se on just noin, millään lainahärpäkkeillä ei asuntoa kuitenkaan myydä. Olen aina sitä mieltä, että asunnon kohennusremontti myyntiä varten kannattaa vain, jos sillä autetaan oikeasti tulevaa ostajaa. Mikään silmänlume ei toimi, mielummin asunnosta korostetaan parhaita puolia ja sen henkeä, kuin naamioidaan huonoja puolia.

  Stailauksessa on tärkeintä korostaa asunnon fiilistä, sitä mitä siitä saisi aikaan kun sen muokaa omaksi kodikseen.