1armyhousut1

1armyhousut2
(neuletakki Benetton / silkkipaitis Equipment / camohousut Zara / lenkkarit Karhu)
En muista koska olen viimeksi pukeutunut silkkipaitikseen, tänään kuitenkin vetaisin enää vain lievästi sähköisen silkkipaidan päälleni. Talvella sähköisyys on sen verran ongelma, että välttelen tarraavia vaatekappaleita. Mutta miten ihanan ylelliseltä silkkipaita tuntuukaan, tässäkin olen yhdistellyt sen ihan rentoon asuun, mutta paidan ”hienous” sai päivän tuntumaan ripauksen erityiseltä.

Kokeilin myös pukea villatakin rennosti olkapäille, aika eleganttia. Vaatteiden pukemistapa vaikuttaa kyllä todella paljon asukokonaisuuden fiilikseen. Hyvin tuo neule pysyi paikoillaan vaikka vähän liikuskelinkin – tosin superleveillä hartioillani saattoi olla apua tuohon asiaan.

Muuten miten ihana on huomata ihmisten innostus Karhuun. Meille tulee päivittäin kaiken ikäisiä asiakkaita hehkuttamaan lenkkareita. Äskettäin tein erään varttuneemman pariskunnan olkkarin ja heidän tilattuaan huonekalut, kertoi mies tulevansa seuraavaksi ostamaan Karhut. Nuo minulla olevat punaiset ovat olleet ehkä kaikista suosituimmat.

Kiitos muuten ihan hirmusti aktiivisesta kommentoinnista 🙂 tulee taas vanhat hyvät ajat mieleen, jolloin kommenttilootissa käytiin enempi keskusteluja.

I wore my Equipment silk shirt today. I thought that maybe the worse electricity of the air has gone with the frost and the shirt wouldn’t stick to my body anymore. Well it was still a bit sticky, but I managed 🙂

14 Comments

 1. Hauskat poset siellä! Toivottavasti teillä on provikkapalkka siellä, vaikutat ihan huippumyyjältä! (Interfacen Arikin hehkutti sua) 🙂 Ihana tuo Adean Rest sohva, meillä ei ole sitä mallistossa, mutta näyttää kivalta.

 2. Anne Malia

  Heeh, ei oo provikkapalkkaa meillä :)) Miten kiva kuulla että Ari on hehkuttanut mua! Adean Rest on kiva sohva, tosin kuvassa oleva valkoinen ihanuus on Interfacen Polo, yhtä ihana sekin 🙂

 3. Ihana ja pirteä asu! Saanko kysyä mikä tuo matto Karhujen takana on?

 4. En voi kuin vilpittömästi ihailla kykyäsi yhdistellä vaatteita. Kokonaisuudet näyttävät kerta toisensa jälkeen upeilta ja toimivat minulle inspiraation lähteenä. Tykkään myös tosi paljon lueskella kotiisi/sisutukseen liittyviä juttuja. Kiitos hienosta blogista! Aurinkoista päivää 🙂

 5. Kiva asu, silkkipaita ja armypaita sopivat yllättävän hyvin yhteen! 🙂 Olen vähän myöhäisherännäinen silkkipaita-lookin kanssa mutta nyt sellainen on alkanut houkuttaa. Onko noissa Equipmenteissa ihan normikoot? Olen itsekin tällainen aika riuku-mallinen ja pelkään että hukun paitaan, jos on isoa kokoa.. 😀 Sinun näyttää just hyvältä!

 6. Ihanat Karhut! Minulla oli aikoinaan siniset. Ne oli muistaakseni jotakin mokan tapaista. Pidin niistä niin paljon, että todella harmitti, kun ne lopulta olivat loppuunkäytetyt. Olisikohan noita vielä mokkaisena?

 7. Anne Malia

  OO, kiitos Mervi 🙂 mahtava kuulla jos noin on, itsestä ei todellakaan tunnu useinkaan kovin upealta. Kiitos itsellenne myös ihanasta blogista, se roikkuu mulla aina selaimessa auki ja seuraan myös teidän sivupalkin kautta monia muita sisustusblogeja.

  Aurinkoa sinnekin päin!

 8. Anne Malia

  Jotenkin tuo herkkä silkkipaita tasapainottaa housujen armyhenkeä. Equipmenteissä on aika normikoot, paitsi se kaksitaskuinen peruspaita, en muista mallin nimeä on kyllä kapoisampi kuin tämä yksitaskuinen paita. Mutta ottaisin normaalisti käyttämääni kokoa.

 9. Anne Malia

  Wautsi, kiva kiva 🙂 kiitos!
  Oli kyllä varmasti hyvä ostos, olen niin tykännyt omistani, kivan näköiset ja mukavat jalassa. Karhu rules!