1farkkupostaus1 1farkkupostauskollaasi2

 

(1. t-paita Victoria Beckham denim / 2. beige neulepaita Vila / 3. lumipesufarkut Current Elliott / 4. vaaleat farkut Top Shop  / 5. beiget avokkaat Jimmy Choo Gilbert / 6. läikkyfarkut Lindex / 7. puhdaslinjainen sormus Sophie by Sophie)

Kevään ihanimmat farkut ovat hyvin vaaleansinisiksi pestyt. Pidän eniten ihan tasaisesti vaalennetuista kankaista, tai pesun avulla rohkeasti kuvioiduista versioista. MrCoolpoolin Pariisin muotiviikoilla ikuistama Elin Kling on rakentanut omien, Guessille suunnittelemiensa farkkujen ympärille upean ja harkitun kokonaisuuden. Valkoinen modernisti leikattu bleiseri, väljä pellavateeppari ja naiselliset avokkaat toimivat farkkujen rennon mallin ja pesun kanssa loistavasti.

Itse aion myös yhdistellä vaaleisiin farkkuihin valkoisia yläosia, lisäksi kokeilen nuden eri sävyjä vaatteissa ja asusteissa. Kenkämalleista  suosin avokkaita tai siroja korkosandaaleja. Lopuksi viimeistelen asukokonaisuuteni hillityillä yksinkertaisilla koruvalinnoilla.

8 Comments

  1. Samat ajatukset täällä! 🙂 Kävin just tänään hakemassa valkoisen neuleen vaaleiden farkkujen kaveriksi. Myös farkkupaita lähti mukaan, joten tiedossa on paljon vaaleita asuja. Acnen vaaleansininen pellavashortsipuku (2011) kruunaisi vaaleansinisen kesän.

  2. Anne Malia

    Mä en ole vuosikausiin lämmennyt ihan vaaleille farkuille, mutta nyt ne näyttää jotenkin uudella tapaa moderneilta. On kai menossa sellainen lievä ysärivillitys 🙂 Se mainitsemasi Acnen shortsipuku oli kyllä aivan unelma, niin kaunis.

  3. Hei sama juttu, mullakin vasta vuoden sisällä on alkanut taas vaaleat farkut miellyttää silmää, ja itseasissa olen hankkinutkin niitä muutamat. Etenkin kulutukset ja "reiät" näyttää vaaleassa minusta paremmalta kuin tummassa farkkukankaassa,

  4. Anne Malia

    Eikö näytä raikkailta, nyt kyllä meinaan kotiuttaa jonkin parin kesäksi. Ja totta, efektit toimii vaaleissa pesuissa paremmin kuin tummissa.