1nilkkurit1

1nilkkurit2

1nilkkurit3

1nilkkurit4
1nilkkurit5
(neule T Alexander Wang / ruutupaitis Acne / farkut Current Elliott Stiletto / nilkkurit Nilson)
Tässäpä oikein hyppy alkavaan viikkoon. Nyt on kuulkaas oltava energinen, on saanut viikonloppuna levättyä ja rentouduttua, ei muuta kuin innolla eteenpäin. Rakastan olla töissä kaiken värikkään ja pehmeän keskellä, ihastelen päivittäin tuota iloista raitamattoa ja Linumin kuohkeita tyynyjä.

Tyynyistä tulikin mieleeni muistuttaa kuohkeista sisuksista. Olen aikaisemminkin vaahdonnut teille hyvien sisätyynyjen tärkeyttä, hienoinkaan päällyste ei näytä miltään, jos sisätyyny on ihan lysään painunut lintta. Joskus ei tarvitse vaihtaa uusia tyynypusseja vaan uudet sisätyynyt, tekee ihmeitä. Omat suosikkini ovat kuohkeita untuvatyynyjä, ne eivät lysähdä käytössä, sillä kunnolla pöyhimällä (tyynyjen heittely sallittua) ne ilmaantuvat ja ovat taas täyteläisiä.

Iloista viikkoa! Pian voi jo istuttaa orvokit ulos!

17 Comments

 1. Onko tuo raitamatto Linie designin matto? Ja mikä malli ja värivaihtoehto? Nettikauppojen kuvista olen eri värivaihtoehtoja pähkäillyt…

 2. Heipsan,
  kiva asu sinulla!

  Onko tuo vieressäsi oleva beige(hkö) sohva adean wilhelm?
  Olen harkinnut meille uuden sohvan ostoa. Jotain tuollaista kaunista, korkeilla jaloilla.
  Sen pitäisi kuitenkin olla tarpeeksi "löhöttävä", jotta Mieskin sen hyväksyisi. 🙂
  -Koo

 3. Kiva asu! Hyppy viikon aluksi on ihan jees! Tuli noista sun laseista mieleen, että mun pitäisi aloittaa pikku hiljaa operaatio silmälasien uusinta…

 4. Ehdottomasti höyhentyynyt, ovat lapsiperheessäkin aivan parhaat! Ja milloinkahan sitä pääsisi täältä Oulusta asti tuonne teidän ihanaan liikkeeseen, ehkä ensi kesälomalla… Iloista viikkoa sinne!

 5. Anne Malia

  Juu, matto on Linie Designin, malli on Feel ja taisko olla väriltään green. Tuossa Feelissä kaikki värit on upeita, värikkäät ovat aika samanlaisia. Mielettömän kiva matto!

 6. Anne Malia

  Tackar 🙂 Juu, sohva on Adean Wilhelm, ja loistava sohva onkin. Siinä on kivan keveä ja siro muotokieli, kauniit yksityiskohdat, mm. selkätyynyjen liepeet ja sirot jalat. Sohva on istuttavuudeltaan suhteellisen napakka, mikä on hyvä asia. Miehenkin mieleen sen uskoisin olevan, sillä istuinsyvyys ei ole kovin kapoinen, joten siihen mahtuu hyvin röhnöttämään. Vaikkakin sohvan istuinsyvyys on reilu, tuo napakkuus tekee siitä mukavan lyhyemmällekin ryhdikkäästi istujalle (koska kotona istutaan ryhdikkäästi, heh). Hyvä valinta jos tuohon päädytte.

 7. Anne Malia

  Kiitos herttainen Kerttuliini 🙂

  Ei tietty haittaa, sehän on mahtista! Niin ja mäkin lisäsin sut mun listaan!

  Kivaa viikkoo!

 8. Anne Malia

  Kiitti vaan kollega 🙂 Sama täällä lasien suhteen!

 9. Anne Malia

  Eikö, höyhentyynyt on niin upeat kun ne saa pöyhittyä ja aseteltua haluamaansa muotoon.

  Vitsit teidän täytyy tehdä kesäretki kauniiseen Turkuun ja saaristoon, sit tuut moikkailemaan!

  Mahtavaa viikkoa sinnekin!

  ps. oon niin käynyt aina ihailemassa teidän uutta kotia!

 10. Ihanan värikästä! Tällä liputetaan kanssa höyhentyynyjen puolesta!! Ne on ihanan muhkeita. <3

 11. Hei mä viettänyt vapaapäiväää,ja kävin kaupungilla nauttinnu ihanasta kevät päivästä!Mä jo ostin valkoisen orvokki amppelin,Juha laitellu tomaatteja sieministä kasvamaan,terkut sinne ja halit!

 12. Gabriella

  Upeat vaatteet ja kengät. Minkä merkkiset silmälasit sulla on. Tosikauniit.

 13. Anne Malia

  Höyhentyynyt on niin luksusta, liiskaantuneet vanutyynyt eivät ole kauniita 🙂

 14. Anne Malia

  Vapaapäivät on parhautta <3 Ihana meininki siellä, meilläkin isäntä on aloittanut hurjat viljelyt 🙂 Paljon terkkuja ja haleja takaisin!!

 15. Anne Malia

  Kiitti 🙂 nu silmälasit on ihan vaan rihkamaa, Sokokselta ostettu. Tykkään kyllä niiden mallista, pitäisi hankkia saman tyyliset ihan optikolta.