1chanel1

1chanel2
1chanel3
(bleiseri J Lindeberg / neule Benetton / farkut Current Elliott / laukku Chanel / kello Cartier /
lenkkarit Karhu / aurinkolasit Lindex)
Tänään illan suussa töistä kotiuduttuani hilluin takapihalla kameran ja jalustan kanssa. Koko naapurusto tuntui nauttivan lämpimästä säästä ulkosalla ja minä kiersin meidän pihaa ympäri kuvaten itseäni, lopulta häveliäisyys voitti ja menin suosiolla talon taakse suorittamaan homman rauhassa. Vielä on vähän säätöä tarkennusten kanssa, nyt apuna oli ruohotupsu, eikä se ollut ihan paras apuri.
Kuitenkin, olin vähän ylipukeutunut (kerrankin) lämpötilaan nähden, sillä aamulla kuvittelin päivän yhtä vilakaksi kuin viime viikolla ja niinpä vetaisin päälleni lämpimän neuleen. Onneksi se tuntui olevan vähän liikaa ja huomenna kokeilenkin jotain keväisempää asukokonaisuutta. Mallailin pitkästä aikaa myös talviteloilla lepäillyttä Chanelin laukkuani, ihana ottaa tuo taas käyttöön.
Today it was clear – the weather is finally warming here in Finland. I was swetting in my sweater 🙂 Tomorrow I will choose something that is more suitable for the spring weather. My Chanel bag has been resting for the winter time and now I feel like I have new bag for the summer season – oh so lovely.

5 Comments

  1. No tuota aarretta kelpaakin ulkoiluttaa 🙂 Aurinkoista ja keväistä viikkoa!

  2. hei ihanat nuo punaset karhut onko ne mistä!terkut sinne

  3. Anne Malia

    Kiitos Mikko! Anteeksi kun tämä vastaaminen on kestänyt. Mutta heitän täältä takaisin mahtavan viikon toivotukset, kohtahan uusi viikko jo alkaakin 🙂

  4. Anne Malia

    Heissuliveissuli, Karhut on meiltä Koodista. Päräytettiin myyntiin trendikkäitä lenkkareitakin 🙂