1chiliinsta

Instagram on aivan ihana. Joskus innostun postailemaan hetkiä monta kertaa päivässä, toisena päivänä unohdan koko sovelluksen. On kuitenkin tosi kiva katsella kuvia toisten hetkistä päivän mittaan, vaikkapa kaupan kassajonossa, kahvitauolla, tai muuten vaan sohvalla köllötellessä. Instagramilla pääsee vielä hitusen lähemmäksi henkilöä kuin vaikkapa blogissa, näin itse ainakin koen. Tuleepa joskus rupateltuakin muutama sana siellä toisten kanssa.

Minua voit seurata @muotimielessa ja Koodin Tomia @tomikouvola, näin pysyt jyvällä myös Koodin tapahtumista 🙂

Tärkein syy kuitenkin tähän päivän toiseen postaukseen oli isännän löytämä superhyperhauska musiikkivideo, siinä ollaan instagramin maailmassa. Teidän on pakko katsoa tämä (valitettavasti videon upottaminen ei onnistunut, teidän täytyy käyttää tuota osoitetta):

http://youtu.be/Nn-dD-QKYN4

 

5 Comments

 1. Eikä 😀 Haha, aivan paras video, kiitos! Saanko lainata sitä blogiini? Huippu!
  Täällä myös vast'ikään Instasta innostuttu ja meinaa olla välillä vaikeus millä kaikilla välineillä kuvaa.. filtereitä on monta kymmentä ja kaikenmaailman muita muokkausvälineitä.

  Olen samaa mieltä, että Instagramin kautta pääsee kuitenkin vielä pikkusen lähemmäksi sitä arkea ja todellista elämää?!:) Klikkasin juuri seurailemaan teitä!

 2. Anne Malia

  Arvaa repesinkö 🙂 Tottakai saat laittaa se blogiisi!

  Kiva kun aloit seurata! On se mukavaa kun nykyään voi tallentaa elämäänsä missä vaan, heh.

 3. Heh, linkkasin aikanaan blogissa tuohon samaan videoon, kun kerroin liittyneeni Instagramiin. Great minds think alike! Kaikki videon kliseet oli juurikin se syy, miksi en alunperin todellakaan lämmennyt Instagramille, mutta nyt olen myyty ja koukussa – ja otan itse samoja urpoja kuvia. 😀

 4. Anne Malia

  Instagram on kyllä niin kätsy! Välillä tulee kuvailtua sinne usein, välillä meinaa unohtua 🙂

  Mut on tosi kiva seurata teidän muiden kuvii!