(paitis Filippa K / farkut Acne / avokkaat Givenchy / sormus YSL)

Päivän asu on väljä ja viileä puuvillapaitapusero. Tällaisen teltan alle on ihana piiloutua, on melkein kun kulkisi pyjamassa töissä. Yritin tehdä kokonaisuudesta hienomman klönttisormuksella ja avokkailla. Muistatteko kun kerroin pätkäisseni noiden Acnen farkkujen lahkeet hitusen liian lyhyiksi. Nyt kesäaikaan hutipituus ei haittaa, nilkat saavat näkyä reilusti. Etenkin ballerinojen kanssa yhdistelmä toimii tosi hyvin. Eli näistä farkuista tuli ”kesäfarmarit”.

Viikonloppu on sujunut pihatöissä. Nämä puutarhatarinat alkavat olla aika yleisiä kaikilla oman pihan tai terassin omaavilla bloggareilla. Meillä on rakennettu rinnettä, istutettu perunaa ja vähän perennojakin. On tämä kotipuutarhuriopettelu niin jännittävää. Tänään taas suuntaan töiden jälkeen rautakauppaan, multa loppui kesken, samoin nurmikonsiemenet ja muuritiilet jne.

Ihania ulkoiluhetkiä teillekin!

11 Comments

 1. Stockholmbyme

  AIvan ihanat noi sun kengät! Kaiholla katselen niitä, tilasin nimittäin itse samanlaiset Yoox:ista kunnes löysin sisältä sauman joka oli rypyssä ja painoi jalkaa – joten kengät meni palautukseen. Vieläkin harmittaa, sen verran upeat!

 2. anna-liisa

  Kyllä tosiaan on UPEAT kengät, ja jos noissa vielä pystyy olemaan/liikkumaankin, niin voi että!

 3. Anne Malia

  Muistan tapauksen 🙂 Nämä ovat kyllä kauniit avokkaat, vaikka totuuden nimessä on myönnettävä, etten oikein osaa ihan noin korkeita käyttää pidempää aikaa jalassani. Eli eivät kyllä pääse mihinkään jatkuvaan käyttöön 🙂

 4. Anne Malia

  Kiitos anna-liisa 🙂 Kyllä noissa liikkua voi, muttei mielellään hirmuisen kauan. Vaikka olen ollut Pariisissa yhden kokonaisen päivän liikkeellä noiden kanssa, se on jo aikamoinen suoritus.

 5. Anne Malia

  Heh, iso paita tekee heti boheemin säväyksen 🙂 Kiitos herttainen Kerttu!

 6. Nuo pihahommat ei kyllä näytä loppuvan kesken! Mulla on ensimmäistä kertaa elämässä oma piha ja oon ihan hoomoilasena sen kanssa!! 😀 En tiedä noista jutuista mitään, ahdistun, kun näen että on niin paljon eri kasvi-multa-lannoite-kanankakka-kivi jne. vaihtoehtoa. Sisustusalan ammattilaisenakin tekisi mieli pyytää joku suunnittelemaan meidän piha! 🙂 Kauniit korkkarit!!

 7. Anne Malia

  Pihahommaa riittää, en kyllä ihan oikeasti olisi uskonut mimmoinen työ pelkässä kitkemisessä on. Vielä ainakin pihatyöt tuntuvat kivoilta, varsinkin kun saa vaikka iltamyöhällä mennä istuskelemaan omalle kotipihalle ja nauttia päivän aikaansaannoksista. Tsemiä vaan teidän pihahommiin myös!

 8. Ihanan pitkä paita! Osaatko sanoa, löytyykö juuri tuota mallia jostain nettikaupasta?

 9. Anne Malia

  Tuo on kyllä kiva väljä paitis. Veikkaan että Filipan valikoimista löytyy melkein aina vastaava väljä boyfriend-mallinen paitis. Soitapa Filipan liikkeeseen Helsinkiin ja kysele, heidän tuotteita on huonosti nettikaupoissa, ehkä Nellyssä voisi olla, muuten en osaa neuvoa.