(raitapaita ja housut Filippa K / laukku Mulberry / sormus YSL / ballerinat Repetto / aurinkolasit Lindex)

Tänään oli ihana päivä kävellä joen rantaa pitkin asiakaskäynnille. Liian harvoin maltan lähteä liikkeestä päivän aikana fiilistelemään kaunista Aurajokea. Kävelyn lomassa tuli kerrankin kuvattua päivän asu ulkosalla ja vielä ihastuttavassa miljöössä. Vaikka päivä on ollut todella lämmin, ohuen ohut neulepaitani on hengittänyt ja pitänyt minut vilpoisana. Asun keveyttä auttaa vielä lirumaiset housut, ovat varmasti mukavimmat mitä omistan. Kävelyretkeä varten jalkaan valikoitui mukavimmat ballerinat, muun osan päivää asua koristi Repeton tummansiniset ballerinat, ne sopivat vielä paremmin asuun, mutteivät jostain syystä ole ihan yhtä mukavat jalalle kuin nämä kiiltonahkaiset versiot.

Tällaista ihanaa aurinkoista menoa on minulla ollut tänään!

1 Comment