(paita HM -saatu / farkut Nudie / ballerinat Repetto / laukku Mulberry / aurinkolasit Lindex)

Mikäs tänään on tepastella superlämpimässä säässä ilman takkia, ulkona tarkenee jo lyhythihaisella paidallakin. Asuni on tänään mukava ja yksinkertainen, kuten melkein aina. Pehmoinen HM Trend-malliston neulepusero on yksi suosikkivaatteistani. Kävin ostamassa ison valkoisen hortensian kotiportaille, nyt meinaan tulla hulluksi kukkatiskeillä, tekisi mieli ostaa ja ostaa. Pihamaalla iloitsin tänä aamuna myös hurjasti nousseista pioneista, niiden seuraksi täytyy tosin hankkia vielä muutama taimi lisää, jotta saan tarpeeksi ison pionipenkin. Olen myös suunnitellut jonkinlaista pidempää kukkapenkkiä talon edustalle…nämä on näitä tyttömäisiä pihamietteitä 🙂

Joko teillä on kesäkukat valittu ja suunniteltu?

Tämän illan istutustouhut taitavat kuitenkin jäädä jääkiekon varjoon, kohta suuntaan sohvalle nauttimaan jännittävästä lätkäillasta!

2 Comments

  1. Jos hortensiasi on ruukussa, kastele aluslautasen kautta. Vaatii kastelua jopa kaksi kertaa vuorokaudessa.

  2. Anne Malia

    Hortensia on kyllä kastelun suhteen niin vaativainen. Tämä tuli ulkoruukkuun että täytyy vaan selvitä päälle kastelulla, toivotaan että kestää edes hetkisen, niin nätti se on!