(kasmirneule Acne / vyö second hand / boyfriend-farkut Current Elliott / ballerinat Repetto)

Tiedättekö, että ohut kasmirneule on mitä ihanin tällaisena alkukesän päivänä. Neule hengittää ja lämmittää, oli siis vilpoisempi paikka tai lämpimämpi, materiaali toimii todella hyvin. Parasta on myös materiaalin tuntu ihoa vasten, mikään ei voisi olla pehmeämpää. Suosittelen pitämään silmät auki kasmirneuleiden kohdalla aina alennusmyyntiaikoina, omanikin on löytö Acnen aleista joskus kauan sitten. Tänään myös luovutin sukkien kanssa, sujautin paljaat varpaani ballerinoihin, kenkiä suojaa sisäpuolella pohjalliset. Pyrin käyttämään kaikissa kengissä aina pohjallisia, etenkin kesäkengissä. Asua ryhdistää joskus kauan sitten löydetty second hand niittivyö.

Tässä vielä yksi kiva juttu:

1kalenterissa2

Ensi viikolla suunnataan porukalla Köpikseen pariksi päiväksi. Tiedossa on työjuttuja ja kuvailuja. En ole ennen käynyt Tanskassa, joten ihan jännää päästä tutustumaan uuteen kaupunkiin. Tällainen pieni kaupunkipyrähdys on kiva aloitus kesälle. Olen kuullut niin paljon ylistystä Köpiksestä, että odotukset ovat todella korkealla. Mahtava päästä hakemaan inspiraatiota sekä sisustamiseen, että pukeutumiseen. Tanskalaisilla on pettämätön tyylitaju. Täällä seuraa sitten raporttia matkan anneista!

16 Comments

 1. Hei, aivan ihanaa Köpiksen reissua, nauttikaa!!! Mies kosi minua aikoinaan samassa kaupungissa. Kiva asu, tai ainahan sun asut on staileja, mutta tuo aikaisempi raitainen kokonaisuus paljaine nilkkoineen on ihan wautsivau 🙂

 2. Ihana tuo keskimmäinen, nauravailmeinen kuva!
  Itse löysin hiljattain Stockan verkkokaupasta Balmuirin kashmirhuivin superalennuksella. Vaaleanoranssia väriä mietiskelin hetken, lähteekö palautukseen vai ei, mutta päätin pitää. Äitienpäivänä pääsikin jo sitten ulkoilutukseen. Alehaukka siis täälläkin 🙂
  Hyvää matkaa Köpikseen! Matkaraporttia odotellessa..

 3. Stockholmbyme

  Looking good! Ihania kuvia ja kaunis asu.
  Köpis on nasta kaupunki, varsinkin tähän aikaan vuodesta joten ounastelen että sulle tulee tosi kiva reissu.

  Aurinkoista viikonjatketta!

 4. Ihania kuvia, Anne! Näistä tuli hyvälle tuulelle.

  Köpis on tosi kiva, ja odotuksesi osuvat oikeaan: tyylikästä porukkaa ovat. Ja tämän lisäksi ihan superystävällisiä! Oltiin siskon kanssa pari vuotta sitten siellä aika puhtaasti shoppailumatkalla ja saatiin ihan huippua palvelua joka puolella. Englanti on heillä sujuvaa ja kaikki hymyilee. 🙂 Kivaa matkaa!

 5. Oi! Köpis on ihana! Varsinkin tällaisille sisustusfriikeille 😉 Pidä kivaa <3

 6. Aivan mielettömän ihania kuvia! Sinä aivan loistat näissä otoksissa:) tuli oikein hyvä mieli näistä!

 7. Anne Malia

  Kiitos Mervi 🙂 teidän matka on sitten ollut aikanaan ihan mieletön!

 8. Anne Malia

  Heh, kiitos vaan 🙂

  Ah, kasmir on niin ylellistä, että huivisi on nappilöytö. Kaulaa vasten yltiöpehmeyttä kerrakseen.

  Raporttia seuraa!

 9. Anne Malia

  Tackar vaan 🙂 innolla odotellaan Köpistä.

  Ihanaa viikonloppua!

 10. Anne Malia

  Mahtis kuulla 🙂

  En malta odotella sitä inspispläjäystä mikä Köpiksellä on tarjottavanaan! Ihana katsella kauniita esineitä ja ihmisiä :))

 11. Anne Malia

  Voi kiitos Katri 🙂 joskus meitsikin julkaisee iloisia naamarikuvia, tuppaa liian usein olemaan naama keskittyneellä ilmeellä kun kuvailee, etenkin kun käyttää itselaukaisijaa. Onneksi Tomi napsi nyt kuvia, onnistui naurattamaan mua.