1sormus1

1sormus2

Heippa muutaman päivän tauon jälkeen. Kuvissa esiintyy pari äsken vaatekaapistooni päätynyttä uutuutta. Filippa K:n ohut merinovillaneule on tämän kevään pakollinen raitapaitaostos. Ihailin kyseistä neuletta niin monta kertaa superelegantin Sofian yllä, että en voinut olla sortumatta siihen. Tällaisena hitusen viileämpänä kesäpäivänä oikein mainio valinta. Neuleen malli ei ole kovin väljä, joten tuon kanssa sopii erityisen hyvin vähän löysemmät housut ja muhkeampihelmaiset hameet. Pillifarkut ei ole omalle kropalleni paras pari niukalle paidalle.

Toinen ihanuus, eli YSL:n sormus, päätyi kaapiini onnistuneen vaihtokaupan seurauksena, kiitos vaan vaihtajalle. Sormus on täydellisen kokoinen ja kiven väri juuri mieleinen, siinä on armyvihreä säväys, joka on yksi lempiväreistäni.

Näillä herkuilla voinkin vähän lohduttaa itseäni – kauan odotettu Köpis peruuntui. Sain illalla kuumeen ja vatsataudin, eikä aamukoneeseen ollut asiaa. Näinpä siis lupaamani Köpis-raportointi jää tällä erää. No, onneksi saan matkaraporttia Tomilta.

Täällä on katse suunnattu jo tuleviin kivoihin juttuihin. Ensi viikon keskiviikkona Koodissa juhlitaan Saanan ja Ollin sekä BEdesignin pop up-kauppojen avajaisia! Kutsuja juhliin voi noutaa vaikka Koodin tiskiltä tai muuten vain piipahtaa keskiviikkona paikalla!

saanajaollibekutsu

10 Comments

 1. Sama raitapaita löytyy täältäkin, ja se itse asiassa pyörii nyt ekaa kertaa jo pesukoneessakin ahkeran käytön jäljiltä 😉 Paranemisia sinne!

 2. Oi mitä ihania ostoksia ja kiitos imartelevasta maininnasta! 😉 Toivottavasti olet yhtä tyytyväinen tuohon neuleeseen kuin miä itse olen ollut! Taitaa olla tämän kevään käytetyin vaatekappale. Lähden huomenna minireissulle takaisin Pariisiin ja sielä on ollut sellaista +10 astetta ja sadetta lähes päivittäin, joten taitaa raitaneule tulla laukussa mukana! Kun palaan reissusta niin olisi kiva päästä huristelemaan Turkuun ja moikkaamaan sua Koodiin! Sitä reissua odotellessa 🙂

 3. GREAT POST:)
  Your blog is so wonderful and Im following…I hope you follow me also:)

  If you want some cute swedish decor inspiration…check out my blog:)

  Have a great day dear

  LOVE Maria at inredningsvis.se
  (sweden)

 4. Anne Malia

  Kiitos kerttu! Meikä on huono vastustamaan raitapaitoja.

 5. Anne Malia

  Mä oon myös jo ennättänyt pitää paitaa niin et pesu olis täälläkin edessä. Ihana neule!

  Kiitos parannuttu on!

 6. Anne Malia

  Voi ihan mahtista olis nähdä jos tuut tännepäin! Laita sit viestiiä!

  Paita on osoittautunut täydelliseksi. Täälläkään ei ole ohan lämpimt kelit enää hellineet, mut ei ihan noin kylmä. Toivottavasti siellä jo lämmennyt!

 7. Anne Malia

  Kiitos mikko! On kyllä ihana sormus, nytkin sormessa.