(bleiseri Filippa K / raitapaita StJames / farkut Acne / nahkatennarit Miu Miu)

Täällä ollaan sukat makkaralla, eikä niin kauniisti 🙂 olen aloittanut sukkahousuttoman kauden ja pehmeä lasku siihen tapahtui ihon väristen polvisukkien kanssa. Voitte itsekin todeta kuvista, ettei mikään kaunein valinta, ovat vähän valuvaista sorttia nämä. En vaan jotenkin tykkää pitää nahkaisia tennareita ihan paljaissa jaloissa, lisäksi tykkään hitusen lyhyistä lahkeista, joissa nilkat vilkkuu, näin ollen ei jää juurikaan vaihtoehtoja.

Oletteko te ihan paljain varpain kengissä, vai oletteko löytäneet näkymättömän sukkaratkaisun?

Nyt kun kesä on saapunut, toivon taas saavani uutta intoa pukeutumiseen. On ilo siirtyä keveämpään kesävaatevarastoon. Olenkin aloittamassa vaatekaapin siivousta kesäkuntoon. Siivousurakka on saatava johonkin kuntoon ensi viikonlopuksi, sillä olen lupautunut myyjäksi Turku Fashion Flea-kirppikselle, joka on 19.5. sunnuntaina Cafe Aulan tiloissa.

Sorry for not translating lately. I have had so boring days clothing wise, I have just eaten and done some garden work. Now that the summer has arrived I hope to gain more inspiration for clothes. Have to sort out my closet and see what goodies it is holding. Latest find are these Miu Miu sneakers 🙂

11 Comments

 1. Minun nilkkani vilkkuvat myös. Käytän tennareissa avokassukkia ja olen ollut itse tyytyväinen ratkaisuun. Viileämmillä ilmoilla käytän puuvillaisia ja muulloin nailonista tehtyjä.

 2. Gabriella

  Vau että, olet upean näköinen. Rakastan sun tyyliäsi, joka rento, tyylikäs, nuorekas, sporttinen, klassinen olematta tylsä.
  Sulla on pettämätön tyylitaju.
  Kiitos upeasta, inspiroivasta blogista.

 3. Anne Malia

  Nilkkapituiset lahkeet ovat jotenkin raikkaat. Mulla ei avokassukat pysy jalassa, ne ruttaantuvat aina kenkien kärkeen, höh. Puuvillasukkia taas en voi oikein käyttää ballerinojen kanssa, mutta lenkkareissa kyllä 🙂

 4. Käytän tennarien, lenkkarien ym. kanssa joko avokassukkia tai sitten varrettomia sukkia (vastaavia mitä tarjolla urheilukenkiin).

 5. Anne Malia

  Voi että sinua, kiitos itsellesi ihanasta kommentista 🙂 mukava jos blogista on iloa!!

 6. Anne Malia

  tuollaiset varrettomat sukat on hyviä, jos ne vaan pysyis paikallaan 🙂 mulla on varmaan hassu jalka, kun ne kerääntyvät vaan mytyksi kengän kärkiin…

 7. Yhdyn Gabriellan sanoihin ! Voisin pukeutua kaikkiin sinun vaatteisiin, enemmän kuin mielelläni 🙂
  Ja ah noita tyynyjä, tahtoo !

 8. Anne Malia

  Meillä onkin tosi samanlainen maku, minäkin pidän sinun vaatekaappisi antimista 🙂
  Tyynyt on ihania!

 9. Mulla vähän samaa ongelmaa. Olen todennut, että varrettomat sukat kannattaa ostaa hieman liian pientä kokoa, että istuvat napakasti. Ja urheilusukista löytyy sellaisia, joissa on pienenpieni varsi – jos sen vilkkuminen ei haittaa, niin ainakin pysyvät jalassa.

 10. Anne Malia

  Hei kiitos vinkistä, josko kokeilisi ostaa tosiaan pienempiä. Ällöttää laittaa jalkaa tennarit tai lenkkarit ilman sukkia 🙂