(silkkipaitis Equipment / vyö Acne / farkut Zara / laukku Louis Vuitton / avokkaat Nine West)

Allaolevan postauksen lisäksi saatte nähdä myös tämän päivän asuni, en malttanut olla julkaisematta tätä, kun kerrankin olen oikein silkkipaidassa. En tiedä miksi tartun niin harvoin silkkiseen paitaan, vaikka pidän tästä kovasti. Ehkä yritän säästellä tätä liikaa. Olen myös kerrankin korkkareissa, tuollaiset puolikorkeat avokkaat ovat kyllä mainiot, niillä saa asuun naisellisuutta ja ne ovat silti mukavat jalalle. Tiedättehän että olen etsinyt vastaavia mustia jo iät ja ajat. Kenkäkranttu ilmoittautuu – olen selaillut kaikki mahdolliset kaupat läpi, enkä ole vielä bongannut ihan oikeita. Vinkkejä saa antaa.

 

Tänään olallani keikkuu pitkästä aikaa ikivanha LV:n Boulogne-laukkuni. Olen ostanut tuon melkein 20-vuotta sitten Istanbulin LV:n liikkeestä. Tämä oli toinen arvokas laukkuhankintani ja silloin olin ihan pähkinöinä tästä. Laukkua on kyllä ulkoilutettu ahkerasti, varsinkin ensimmäisinä käyttövuosina, nykyään se unohtuu aika usein hyllyn perukoille. Pikkusiskoltani muuten löytyy samanlainen laukku, hänen kappaleensa on vain aika paljon uudempi, vaikka vuosia vanhahan sekin on. Vieläkö Suvi ulkoilutat tuota ahkeraan? 🙂 Tätä mallia ei ole enää muutamaan vuoteen valmistettukaan.

Muistutan vielä, että olen ensi sunnuntaina 19.5. Turku Design Festivaalin järjestämällä Turku Fashion Flea-kirppiksellä myymässä kaapin siivouksesta yli jääneitä tavaroitani. Pyrin olemaan paikalla Café Aulassa n. klo 15.00-17.00. Tulkaahan piipahtamaan! Myyntipöydältäni löytää mm. Whyredin mustan mokkaisen nahkatakin, French Solen ja Burberryn ballerinat (36-37), DKNY:n punaisen laukun, Filippa K:n mustan pikkulaukun yms.

21 Comments

 1. Hei Anne, lämpimät kiitokset ihanasta blogistasi! Luen sitä tiuhaan, mutta kommentoin harvakseltaan. Nyt on taas ollut niin ihania asuja ja fiiliksiä, että halusin niistä sua kiittää. Olet ollut hirmu kauniin ja onnellisen näköinen postauksissa, tuo Henkan neuleinen t-paita ja tämä silkkipaita-asu ovat valloittavia. Tulen aina hyvälle tuulelle, kun luen blogiasi. Se on mahtava onnistuminen bloggaajalta, kun saa lukijat hyvälle mielelle. Ihanaa kevättä (vai joko voi sanoa kesää) ja nautitaan kukista ja lisääntyvästä lämmöstä! Terveisin, kaarina

 2. Anne Malia

  Hei Kaarina.
  Kiitos hirmuisesti aivan ihanasta kommentistasi <3 on niin mukava kirjoitella näitä juttuja teille ja parasta on kun saa vuorovaikutusta. Ei pidä tuntea huonoa omaa tuntoa jos ei aina jaksa kommentoida, itsekin olen siinä laiska. Mutta voi miten paljon kommenteista ilahtuukaan! Tulin oikein hyvälle mielelle kauniista sanoistasi!

  Ihanaa kesää (kesä se jo on näin päätin).

 3. Tokihan minä tuota laukkua välillä kanniskelen, aika harvoin kylläkin. Alexa on ollut aktiivikäytössä siitä lähtien kun sen hankin. Kesällä pitää kyllä vaihdella taas.

  Ihana asu! Tuo silkkipaita on niin kaunis.

 4. Kaunis asu ! Olen etsiskellyt laadukasta silkkipaitaa netistä muttei ole toistaikseksi löytänyt. Jos löydän kivan on se aina väärän värinen.

 5. Kaunis, simppeli asu. Mun tulee käytettyä valkoista silkkipaitaa ihan hirmuisesti, se on niin monikäyttöinen! Kesällä jopa farkkushortsien kanssa.

  Olet varmaan testannut jo Pura Lopezin korkkareita?

 6. Aa, vitsi olisi ollut ihanaa tulla käymään huomenna Fahion Fleassa, mutta en pääse 🙁 Cocokin houkutteli jo tulemaan. Mutta kesäkuun alussa ehkä sitten niille suunnille!

 7. No onpas hyvinsäilynyt laukku. Klassikot kestää. Upea! Ja ihana tuo vaaleanpunainen tuolikin tuossa taustalla. 🙂 Mukavaa viikkoa!

 8. Gabriella

  Ihana asu, taas. Olet aina niin upean näköinen ja blogisi on ihana.

 9. Pitkästä aikaa minunkin on pakko kommentoida: valkoinen paita ja farkut -yhdistelmä on aivan tyrmäävän hieno kaikessa yksinkertaisuudessaan. Silkkipaita tuo asuun pientä ylellisyyttä. Pitäisi siis itsekin pitää silmät auki kaupoissa ja tarttua tilaisuuteen eli silkkipaitaan, jos vastaan tulee. Olen vain nykyään tosi laiska kulkemaan kaupoissa ja yritän pärjätä niillä vähillä vaatteilla, joita kaapissa on.

  Oikein ihanaa kesää!

 10. Anne Malia

  Muistapa vaan kaivaa laukku välillä esille, huomasin juuri kuinka kätevä se on ja kevyt 🙂 Alexa on kyllä niin ihana myös.

 11. Anne Malia

  Kiitos 🙂 Juu, sellaisia ihan täydellisesti kolahtavia juttuja on välillä vaikea löytää. Mutta Equipmentillä on ihania silkkipaitoja, kokeilepa etsiä niistä, laatukin on aivan ihana.

 12. Anne Malia

  Kiitti 🙂 Valkoinen silkkipaita on kieltämättä yksi monikäyttöisimmistä vaatteista. Se käy arkeen ja juhlaan ja sopii kaikkien värien ja materiaalien pariksi. Farkkushortsienkin kanssa ihan lyömätön.

  En ole muuten ikinä kokeillut Pura Lopezeja, ei ole sattunut heiltä juuri mieleistä mallia eteen.

 13. Anne Malia

  Oi että olisi ollut mukava tavata sinut! Olen kuullut kehuja 🙂 Kun saavut tännepäin niin olepa yhteydessä!

 14. Anne Malia

  Niin ovat, varsinkin kaikki simppelit mallit joissa ei ole turhia koristeluja. Hyviä hankintoja!

 15. Anne Malia

  Eikö oo, enkä ole sitä edes erityisesti varonut tai säilyttänyt pussukoissa. Muuton vaaleanpunaiset jutut on niin namuja 🙂

  Ihanaa viikonloppua!

 16. Anne Malia

  Voi sinua Gabriella 🙂 olet niin herttainen! Kiitos taas, sait hymyn huulilleni!

 17. Anne Malia

  Hei mukavaa kun kommentoit! Simppelit asukokonaisuudet ovat erityisesti mieleeni. Materiaalit ovat tärkeitä, tärkeämpiä kuin mitkään koristukset asuissa. Silkkipaitaa voin suositella.

  Mulla on vähän sama meininki, en juurikaan shoppaile nykyään. Sain jotenkin ahdistuksen vaatteista kun vihdoin olen järjestänyt ne niille varattuun huoneeseen. Vaatteita on liiaksi asti ja koska tykkään aika lailla samoista jutuista aina, päätin pitää hiljaisempaa shoppailulinjaa. Ei mitään lakkoa, mutta malttia hankintoihin.

  Mahtavaa kesää sinullekin!

 18. Ja nahkaosia voi hyvin putsata nahanhoitotuotteilla , kannatttaa kokeilla !

 19. Kiitos kauniista blogistasi!

  Silmiini osui tuo valkoinen tuoli kahden ylimmän kuvan oikeassa alareunassa… sattuuko olemaan Muuton Visu valkoisena?! Pidän kovasti Visusta, mutta haluaisin sen valkoisena ja vakiomallistossa ei sellaista näytä kuitenkaan olevan.

 20. Anne Malia

  Kyselemäsi tuoli minun kuvissani on Hayn yksi versio about a chairista, sellainen käsinojaton, jossa on valkoiset metallijalat. Muuton Visua on jossain vaiheessa tulossa tuotantoon valkoisena, ainakin metallijalkaista versiota. Luultavasti se tulee ulos tuossa vkon 39 tienoilla. Kannattaa seurailla Muuton sivuja uutuuksien suhteen! Heillä on ollut vaikeuksia saada Visuihin oikea valkoisen sävy, sillä haluavat puuviilun fiiliksen näkyviin, mutta valkoinen ei saa taittaa roosaan, kuten usein kuultovalkoisissa huonekaluissa käy. Toivottavasti saavat Visun myös valkoisena valikoimiin.