Lindex A/W 2013 Collections

1lindexfall2

Lindex A/W 2013 Collections

 
kuvat: Lindex
Minun on ihan pakko näyttää teillekin näitä Lindexin syksyn uutuuksia. Vaikka syksy ei ole tippaakaan vielä mielessä, edes pukeutumisen kannalta, on kyllä pakko kuolata noita asukokonaisuuksia. Farkkupaidat, kipparintakit, motohenkiset takit, ihanat neuleet ja sen sellaiset iskevät minuun aina. Erityisen paljon ihastuin alimman kuvan vihreään villakangastakkiin.

Syksy älä silti tule nopsaa, jaksan kyllä odottaa ihanaa takkia 🙂

Mitäpä pidätte noista?

3 Comments

  1. Onpa erityisen nätti tuo villakangastakki, toivottavasti sellaista ei ihan vielä tarvita 😉 kuuluvatkohan nuo kengät myös valikoimaan? Edelleen haaveilen niistä Pistoleista, mutta hinta kauhistuttaa…

  2. Anne Malia

    Takki on mahtis, onneksi sitä ei pian tartte! Pistolot on kyll arvokkaat, mutta sijoituksen väärti – suosittelen!