1inesdela
kuva: via En mammas dag -Weronica
Tässä teille täydellistä tyyli-inspiraatiota kesään. Tyyli-ikoni Ines de La Fressange näyttää taas kuinka musta ja yksinkertainen toimivat. Naisellisen rento paitamekko on yhdistelty upeisiin mataliin sandaaleihin. Kiinnittäkäähän samalla katse myös leidin kauniiseen hiusmalliin. Itse en ole erityinen lyhyiden hiusmallien ystävä, mutta joskus näkee niin inspiroivia leikkauksia, että alkaa itsekin haaveilla hiusten napsaisemisesta – tosin tällä hiuslaadulla lookista ei tulisi kuvan kaltainen. Mutta Ineksen hiusmalli on kaukana tanttamaisesta leikkauksesta.
Mitä mieltä olette lookista?

11 Comments

 1. Gabriella

  Olet oikeassa. Mekko on täydellinen, naisesta puhumattakaan. Ineksellä on täydellinen tyylitaju.
  Hän näyttää niin luonnolliselta, kaukana amerikkalaisesta silikooni-barbielookista.

 2. Kiitos tästä postauksesta! Olen vuosia etsinyt juuri tällaista mekkoa ja nyt napsautin sen heti itselleni. Pituuskin on minulle 175cm pitkälle oikea. Monet mekot jäävät jostain syystä pienen ja kittanan näköisiksi, kun helma on sen 5cm liian lyhyt. Kiitos vielä ja mukavia kuopsuttelukelejä puutarhaan :o)!

 3. Kyllä Ines osaa! Mekko on ihana juuri tuollaisten matalien sandaalien kanssa, niin ei tule liian 50-luvun kotifrouva -fiilinki (ja mikä nilkkarengas, wow!). Mutta vaativatko nuo matalat kengät sitten sen, että pitää olla superpitkät sääret? Ineshän voi tunnetusti käyttää matalia sandaaleja vaikka iltapuvun kanssa ja näyttää häikäisevältä.

  Ihana mekko, mutta miksi se maksaa 89 euroa, kun ostopaikka on Ellos ja se on puuvillaa.

 4. Tykkään, tykkään – sekä Ineksestä että mekosta! 🙂

  Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

 5. Anne Malia

  Sitä just, Ines on elegantti, yksinkertaisen tyylikäs, aikuinen ja silti ei tantta…

 6. Anne Malia

  Hei ihan mahtavaa! Tää on just parasta jos löytää jotain mistä on iloa toisille 🙂

 7. Anne Malia

  Jep, Ines osaa ja on ihana esikuva. Avokkaiden kanssa kieltämättä voisi tulla vähän liian kotirouvameininki. Itse lyhyenä en jaksa välittää noista säärien pituusjutuista 🙂 päälle vaan sitä missä on kiva olla. Superpitkien säärien kanssa kaikki vaatteet näyttää hyviltä, mut jos niitä ei oo niin sit ei oo.

  Mekko on ranskalainen LaRedoute-merkkinen, Ellos vaan myy sitä pohjoismaissa.

 8. Anne Malia

  Voi Maija, mä arvasin että sä tykkäät tosta mekosta 🙂

  Ihan mahtista viikonloppua myös sinne!

 9. Ines on upea ja niin on mekkokin ! Minusta mekot ja hameet ovat kivoja myös matalien kenkien kanssa. Tilasin partsille maton Elloksesta ja siitä lähtien olen saanut alennuskuponkeja sieltä, olisikohan nyt aika käyttää ne 😉

 10. No nyt minäkin tein tilauksen. Tilasin sekä mekon että sandaalit, niitäkin saa näköjään Ellokselta. Saas nähdä miltä näyttää meikän päällä. Uskon kyllä että asu voi toimia lyhyemmälläkin. Joten suurkiitokset vinkistä tältäkin suunnalta : )

 11. Anne Malia

  Ines on kyllä hyvä esikuva klassiseen, mutta mielenkiintoiseen pukeutumiseen. Mustat mekot on aina toimivia. Elloksella on kyllä hyviä etuja, enpä ole vielä kyllä sortunut 🙂