Olen nyt myymässä nämä ihanat Celinen sandaalit. Urheasti olen yrittänyt ajatella käyttäväni noita, mutta koska ovat kokoa suuremmat kuin oma jalkani, eivät ne istu toivotulla tavalla minulle vaikka kuinka toivoisin. Sandaalit ovat kokoa 38 ja vastaavat varmasti aika oikein kokonumeroaan. Vähän malli antaa anteeksi koon suhteen, sillä se on niin avoin. Kenkiä ei ole montaa kertaa käytetty, silloinkin niillä on lähinnä seisottu paikoillaan. Celinen laatikko ja dustbag tulevat mukana. Ostin kengät aikoinaan Matchesin nettikaupasta, alesta, siksi en saanut juuri omaa kokoani, sitä ei tietty ollut jäljellä.

EDIT: KENGÄT ON MYYTY!!!!!!!!!!!

2 Comments

  1. Ihanat kengät !! Ei ihme että menivät samantien.. !

  2. Anne Malia

    Niinpä, ihanat kengät nyyh 🙂 mutta kun ei passannut kunnolla kinttuihin.