1pihalla1

1pihalla2

1pihalla3

Viikonloppu on mennyt ihan vaan pihalla oleskellen – tai lähinnä puurtaen ja välillä syöden. Miten ihanat kesäiset ilmat ovat hemmotelleet meitä, viime kesän ankeat ilmat ovat nyt vain kaukainen muisto. Lettusen kuvassa terassilla on märkää, se ei ole sateesta vaan sadettajasta. Isäntä on kastellut pihaamme ahkerasti, ruoho onkin supervihreää, samoin kaikki kasvit. Muistakaa ihmiset kastella tarpeeksi! Olen kurkkinut naapurustomme pihoja, meidän kadulla on muutama innokkaampi pihanhoitaja, mutta suurin osa pihoista on aika surullinen näky.

Meidän kasvimaa on saanut tänään ensimmäisen osion multaa, huomenissa päästään laittamaan maahan ensimmäisiä taimia. Jei, terassin viereinen savikuoppa on pienentynyt puolella ja kasvit saava vallata alaa. Ei malta odotella sitä, kun saa keräillä ensimmäisiä salaattivärkkejä kasvimaalta. Nyt salaatti on sekoitettu Sorrin gourmet-sekoitukseen, hyväähän sekin on. Salaatin kanssa vedettiin ohuet lehtipihvit. Nopeasti jotain syötävää, kun oli tärkeämpääkin hommaa tällä kertaa 🙂

Meidän pitäisi pestä terassi kunnolla, siitepölyä ja savipaakkuja ei saa pelkällä harjaamisella puhdistettua. Jahka olemme tuon urkan suorittaneet, kuvailen teille paremmin meidän ulkokeittiön. Se on aika kiva kokonaisuus.

Aurinkoista ja energistä viikkoa!

6 Comments

 1. Ihanan kesäisiä kuvia, kyllä nyt on pitkän odotuksen jälkeen säät hellineet! Vielä muutama viikko lomaan, toivottavasti silloinkin mennän samoilla ilmoilla;) Ps. Lettunen on niin söpö! Mukavaa maanantaina.

 2. Anne Malia

  Hei Mikko 🙂 Nyt on kyllä säät antaneet parastaan. Mulla myös muutama viikko lomaan, toivottavasti vielä sittenkin jaksaa lämmittää.

  Hih, Lettunen saa toisen söpöläiskaverin nyt keskiviikkona!

 3. Juuri tällaiset kuvat ja kesäpäivät saavat tämän paatuneimmankin kerrostaloasujan haaveilemaan omasta pihasta. Iso parvekekin tuo paljon iloa ja mahdollistaa onneksi tärkeimmät toiminnot eli grillaamisen ja löhöilyn, mutta onhan tuossa ihan oma hohtonsa. Niin kaunista! Ja en kestä tuota pientä loikoilijaa, joka saa kohta kaverin. <3

 4. Anne Malia

  Vitsit mekin asuttiin niin kauan keskustassa ja luultiin että se on meidän juttu. Nyt ajatellaan, että olisi pitänyt jo 10-vuotta sitten muuttaa omakotitaloon. No, mut parempi myöhään 🙂 Mutta ihana jos on tilava parveke, siitä kandee ottaa ilo irti!

  Iiks, en meinaa jaksaa odottaa keskiviikkoo 🙂

 5. Moi!

  Toivon ja odotan uuttakin, mutta Lettunen on silti aina mun suosikkiblogikoira! Laithan kuitenkin heti kuvia uudesta tulokkaastakin? Ja juttua, mitä Lettunen on siitä mietä…

  Virtuaalirapsut!

  Lettusfani-Jutta

 6. Anne Malia

  Ihana Lettusfani 🙂 Tokihan laittelen tänne söpöyskuvia jahka pikkuinen kotiutuu. Rapsut on välitetty Lettuselle 🙂 hän heitti selälleen ja halusi masurapsuja.