Mitäpä muuta Juhannukseen kuuluisikaan kuin pihalla oleilua, grillailua, saunomista, uimista, peuhaamista koirulaisten kanssa ja tunnelmointia myöhään yöhön saakka.

Kuvissa muutama palanen meidän kotipihan kesäparatiisista. Koirulaiset ovat nauttineet täysin siemauksin, kuvissa ovat juuri olleet ”uimassa”, turkki on vielä vähän märkä.

Ruoka on tärkeä osa pihalla oleilua, sitä on valmistettu tällä kertaa yksinomaan grillillä ja enimmäkseen hiiligrillillä. Tänään isäntä valmisti pulled porkkia hiiligrillin kera. Voin sanoa, että parasta lihaa mitä olen ikinä maistanut. Hiiligrillillä aromit ovat ihanat, savustusta ja olutta grillin omien aromien lisänä. Ah.

Että ihan lepppoista menoa täälläkin ollut.

14 Comments

 1. Saisinko teko-ohjeen tuolle pulled porkille?
  Tekikö miehesi sen kokonaan hiiligrillissä? Kauanko kesti? Mitä mausteita?

 2. Voi pikkuista!! 🙂 Ihana tuo teidän uusi nasu ja lettunen tietysti myös <3

 3. hei ihanan näköstä juhannus tunnelmaa,me nyt Kuusamossa mökillä!halit sinne!

 4. Tiina - Fanni ja Kaneli

  Voihan suloisuus! On tuo teidän pikkuinen vaan niin ihana.

 5. Anne Malia

  Thanks Kazuko, we really had a wonderful time 🙂 BBQ is always a good idea!

 6. Anne Malia

  Pieni on niin suloinen. Miten joku pieni voi olla niin reipas ja viisas ei edes tajua. On kyllä ollut huisin ihanaa saada olla hänen kanssa 🙂

 7. Anne Malia

  Kannattaa googlata ohje kun hän teki vähän näppituntumalla 🙂 niin ei ole tarkkaa ohjetta. Niin kauan grillasi, että lihan sisälämpö oli 95 astetta. Hiiligrillin sisälämpö paiston aikana oli n. 120 astetta. Kuvasta saa käsityksen, alla oli valutusastia ja ritilän päällä nestettä, eli vettä ja olutta 🙂 näin liha pysyi kosteana. Hiilien/prikettien sekaan heitti vielä savustuslastuja.

 8. Anne Malia

  Lapsukaiset on kyllä niin ihania <3 heidän onnellisia kesähetkiä on kyllä ilo seurata. Ja niin tykkäävät yhdessä peuhailla pitkin nurmea 🙂

 9. Anne Malia

  Heh, eikö 🙂 neiti on kyllä tosiaan neiti ja mitä valloittavin pakkaus!