1haynaluset1

1haynaluset2

Kekkasin just haluavani Hayn Caleido-alustan keittiön tasolle. Meille tuli viime viikolla Koodiin iso lähetys Hayn kivoja pikkutavaroita ja olen nyt muutamia päiviä ihaillut noita värikkäitä tarjottimia. Tuollaisella pienellä jutulla saa niin helposti väriä kotiin. Tuo isoin malli olisi aivan täydellinen lieden vierustalle kerääntyville myllyille ja öljypulloille.

1yrtit

 

Meillä kokkaillaan kotona joka päivä ja olennaisena osana ruoanlaittoa on aidot maut ja mausteet, kuten hyvä suola, oliiviöljy, viinietikat, kuivattu chili, pippuri ja yrtit. Siksi tykkään pitää eniten käytetyt heti käden ulottuvilla lieden vieressä. Nykyään on ihana, kun ruokakaupoistakin löytää kauniita öljypulloja. Kuvan pullot tosin ovat Nicolas Vahen, mutta saman tapaista metallista öljypulloa olen ostanut ihan marketistakin. Sain pari viikkoa sitten meillä kyläilleeltä pikkusiskolta mukavia tuliaisia Granit-liikkeestä, oliiviöljy, yrttinen merisuola ja Lakridsin laku ovat jo hyvin ”tuhoutuneet”. Minulle nätit pakkaukset ovat tärkeä osa tuotetta, tietysti sen laadukkaan sisällön lisäksi.

Ostatteko te ruokatarvikkeita pakkausten perusteella?

 

6 Comments

 1. Murkinamasu

  Kiitos vinkistä! Ostin tuollaisen M- ja L-kokoistn pikkutarjottimet työmatkalta Tanskasta. L-koko löysi heti paikkansa, mutta M-koko on vieä seilannut edes takas paikkaansa hakien. Öljypullojen alle keittöön se sopii kuin nakutettu. 🙂

 2. Working mum

  Kauniit tuotteet saavat mielellään meilläkin jäädä keittiötasoille. Ja mieheni toi juuri viikko sitten Kööpenhaminasta minulle noita Lakrids -nameja. Miten voikaan kaikki lempparit olla samassa pakkauksessa!

 3. Hei!

  Bongasin nuo samaiset tarjottimet viime viikolla Köpiksessä Hayn liikkeessä ja pakko oli kotiuttaa pari. Harmikseni huomasin vasta kotona, että laatikkoon oli pakattu lappunen, jossa kiellettiin tarjottimien käyttö elintarvikkeiden kanssa. Pieni takaisku, onneksi tuollaisille löytyy silti aina käyttöä. Värit olivat ihania ja valinnanvaikeus… valtava! Myös Lakrids-lakuja tuli tietysti kotiin tuliaisina 🙂

 4. Anne Malia

  Juu, tuo on just kiva öljypullojen alustaksi. Mä en vielä raaskinut kotiuttaa omaa, mut mieli tekis 🙂

 5. Anne Malia

  Kauniit tuotteet on ilo "säilöä" näkyville 🙂 siksi yritänkin ostaa nättejä, varsinkin sellaiset joita täytyy käyttää usein. Lakridsit on niin hyviä! Onneksi Stockalta saa niitä.

 6. Anne Malia

  Juu, ei tosiaan kannata käyttää tapaksille tms. syötäville. Mutta onhan noilla käyttöä muutenkin, vaikka juuri mainitsemallani tavalla. Tai lipaston päällä korujen alustana, tai kylppärissä hajuvesipullotarjottimena jne.