Kesällä käytän eniten pieniä olkalaukkuja. Oma suosikkini on muutaman vuoden vanha musta 3.1 Phillip Lim, malliltaan ihan simppeli. Etsin vinkiksi muutamia kivoja vaihtoehtoja kesälaukuille. Minä kallistun helposti neutraaliin sävyyn, mutta miksei kirkas väripilkkukin olisi huikea. Olkalaukkun ei tarvitse mahtua kuin rahat, aurinkolasit, kännykkä ja avaimet. Kädet pysyvät vapaina, vaikkapa torikasseja varten.

Kaivatteko te olkalaukut esille kesää varten?

6 Comments

 1. Ei valitettavasti ollut mitä kaivaa esiin kaappien kätköistä, joten ostin olkalaukun, tai oikeastaan kaksi 🙂 Kesällä vähän värikkäämmät asusteet (ja myös vaatteet) on kivoja. Oikein kun innostuu, niin pitää vähän hillitä, että ei kulje ihan Tikkurilan värikarttana.

 2. Murkinamasu

  Haha, nyt kun mainitsit asiasta, niin tajusin kaivavani pienet olkalaukut esille aina kesän kynnyksellä! Laukkuun vaan kännykkä, avaimet ja pankkikortti. Tosin ison talvitakin kanssa pikkuiset olkalaukut näyttävät hivenen hassuilta.

 3. Sama juttu, kuin ekalla kirjoittajalla, oli pakko käydä ostamassa kesän kynnyksellä uusi pikkulaukku ja ostin LV:n Eva clutchin, damier azur-kuosilla, tosi suloinen

 4. Anne Malia

  Heh, ymmärrän mitä tarkoitat tuolla värikartalla, joskus kieltämättä hullaantuu ja huomaa kantavansa turhan montaa kivaa säväystä kerralla. Etenkin kengät on sellaisia että niiden väri helposti unohtuu muuta asua kootessa 🙂

  No mut kaksi laukkua kerralla kuulostaa ihanalta, itsekin olen joskus moiseen törsäilyyn sortunut.

 5. Anne Malia

  Niinpä, tajusin itse tuon saman, paksujen takkien kanssa pikkiriikkiset kepeät laukut ei oikein toimi, joten suosiolla ne siirtyvät kesälaukuiksi 🙂

 6. Anne Malia

  Oh, LV on aina hyvä valinta 🙂 Mullakin oli yksi Azur, ostin sen silloin vuosia sitten kun kuosi tuli, mutta nyt laukku on siskolla, lahjoitin sen pitkäaikaiseen lainaan 🙂