Muutama kuva meidän olkkarin tv-tasosta – siinä siis kuuluisi olla telkkari, mutta onnekseni se siirtyi kotiteatterihuoneeseen, ainakin joksikin aikaa. Sain siis hyvän syyn järjestellä tyhjentyneelle tasolle tärkeämpiä elementtejä 🙂 Pitänee vielä miettiä mitä tauluja laittelen tuohon seinälle, sitä silmällä pitäen, että siihen ilmestyy telkkari takaisin välillä.

Tuosta kulmasta hahmotatte vähän myös sohvan vastapäistä näkymää. Nojatuolin takaa kuljetaan vasemmalle kodinhoitohuoneeseen, sen läpi myös ulos ja saunaosastolle. Alumiinilipaston oikealla oleva ovi menee minun pukeutumishuoneeseen. Olen ajatellut ehkä siirtää alumiinilipaston sinne, tuossa se on siis vain väliaikaisesti – ollut vajaa vuoden.

Lupiinit poimimme tänään Lettusen kanssa päivälenkin yhteydessä. Oli ihana kävellä sateen raikastamassa ulkoilmassa. Pian sitten jo aurinkokin alkoi pilkistää, juuri samoihin aikoihin kun minä nappailin näitä kuvia.

Tässä vielä pari kuvaa eteiseen päin. Olen naputellut seinälle muutaman isän taulun, ehkä lisään ryhmään vielä yhden pienen. Olen kovasti tykästynyt nyt mustiin kehyksiin tauluissa, meillä kun on niin paljon valkoista, että näyttää jo vähän liiankin valjulta. Tuollaiset pienet mustat pisteet antavat särmää. Kollaasin valkokehyksisen taulun raamit aion vielä sutaista mustiksi, sitten ryhmä näyttää vielä parmmalta. Penkin päällä on pehmikkeenä kaksi Missonin ruskeaa siksakkityynyä (niitä muuten tulee ihan näinä päivinä Koodiin lisää). Matto on Linumin puuvillainen (saatu blogin kautta), erittäin hyvä nyt kun pikkuneiti opettelee sisäsiisteyttä, maton voi pestä pesukoneessa. Hyvin on edelleen mennyt, mutta sisäpissat on muutaman kerran korkattu.

Pakko vielä sanoa noista meidän väliovista, ovat ihan hirvittävät, aiomme vaihtaa ovet jossain vaiheessa kivemmiksi. Pitäisi vielä osata päättää laitetaanko johonkin lasiovea ja sen sellaista. Asialla ei kyllä ole kiire, ainakin nyt kesällä keskitytään muihin asioihin (lue piha-asioihin).

Tällaisia sunnuntaipalasia meiltä tänään. Mulla onkin ensi viikolla kolme työpäivää ja sitten alkaa kesäloma. Jihuu.

6 Comments

 1. Murkinamasu

  Tuo tv-taso näyttää näppärältä. Osaisitko neuvoa, minkä merkkinen se on ja saako sitä vielä jostain, tai onko jollain merkillä vastaavaa myynnissä Koodissa? Kiitos jo etukäteen neuvoista! 🙂

 2. Kaunista ja eleganttia. Tykkään.

  Olen ihan unohtanut onnitella pikkuisen johdosta ! Kuvassa näytti teidän vauva hauva hurjan söpöltä <3

 3. Oi, täällä niin toivotaan lisää kuvallisia postauksia teidän suloisesta pikkuisesta! Meidän samanlainen neiti täyttää kohta jo 2 vuotta! Melkoisen "vauvakuumeen" kyllä aiheutit kuvalla. Joko pikkuisella on nimi?

 4. Anne Malia

  Taso on Stuan Sapporo, ja sitä saa tosiaan Koodista 🙂 http://www.stua.com

  Sapporossa on erilaisia liukuovia, lasisia, pleksisiä ja viilutettuja. Omaan hyllyyni olen kuitenkin halunnut valkoiset ovet, joten olen leikkauttanut ne itse täällä suomessa levyliikkeessä valkoisesta ohuesta vanerista.

  Kiva ja toimiva hyllystö, meiltä löytyy tuota iso seinällinen telkkarihuoneesta.

 5. Anne Malia

  Kiitos Sara 🙂 pikkuinen on hurjan söpö kyllä!

 6. Anne Malia

  Jossain vaiheessa yritän postailla pikkuisesta lisää kuvia 🙂 cottonit on kyllä parhaita! Pikkuisella on kiva nimi, mutta täällä häntä kutsun toistaiseksi muilla nimillä, lempparilempinimi tällä hetkellä on forza :))