(laukku 3.1 Phillip Lim / ohut neulepaita Acne / farkut Current Elliott / ballerinat Repetto / sormus YSL)

Edellisessä postauksessa mainitsemani olkalaukku on siis tällainen, musta ja hyvin yksinkertainen rento. Moni varmasti tämän laukun muistaakin, olen esiintynyt blogissa lukemattomia kertoja tämä laukku olallani. Odottelin tänään viileää ja sateista päivää, mutta tähän saakka aurinko on paistellut hienosti. Puin kuitenkin aamulla ylleni ohuen neuleen, materiaali puuvillaa ja kasmiria – miten rakastankaan hienoja luonnonmateriaaleja, ne tekevät simppeleistäkin vaatekappaleista ylellisiä. Farkut ovat vanhat Current Elliotin boyfriendit. Jostain syystä tuo pesemätön tumma sininen ei ole värinä ollut mieleeni ja näitä ei ole tullut hirmuisen paljoa käytettyä. Nyt kun menossa on vaatekaapin tehokäyttö, päätän vetaista päälleni useammin unohtamiani yksilöitä. Tuleepa kuulkaa hyvä mieli, kun sitkeästi etsii jo omistamistaan jutuista päällepantavaa. Tällä hetkellä kulutan vaateostorahoja multasäkkeihin, taimiin ja muihin pihajuttuihin 🙂

2 Comments

  1. Ihanat. Täydelliset. Miten v o i ihmisellä olla silmää tuolla tavoin että aivan kaikki mitä sulla on yllä näyttää uskomattoman hyvältä. :O Varmasti kyllä tuo mallimaisen äärimäinen hoikkuus on iso tekijä muttei se yksin tietysti mitään kesää tee, pitäähän ne kokonaisuudet valitakin. Olen niin kateellinen että korventaa. ;D

    Kaunista kesää ja monta rutistusta ja märkää pusua sydämen vieville pumpulipalleroille!

  2. Anne Malia

    Voi että, kiitos paljon kehusista, itsestä ei kyllä tunnu ollenkaan tuollaiselta 🙂 Mutta kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että simppeliys toimii aina ja kaikilla 🙂

    Ihanaa kesää sinullekin! Ja palleroita on kyllä rutisteltu 🙂