(kollari Zoe Karssen / pellavasekoitehousut Isabel Marant / ballerinat Repetto)

Tänään ihastelen erilaisia väriyhdistelmiä. Ensimmäisissä kuvissa on haaleaa harmaata, pahvin sävyä, valkoista ja hiukan mustaa. Näihin neutraaleihin yhdistyy ripaus haaleaa vihreää Muuton tuolin muodossa. Aika kaunis kombinaatio. Theresen kortissa on ihana viesti, painakaahan se mieleen 🙂

Toinen väri-ihastus löytyy Muuton tyynyjen muodossa. Erikoinen yhdistelmä persikkaan taittavaa roosaa, havun vihreää ja vihertävän keltaista, toimivat yhdessä mielettömän hyvin. Näiden vierellä pionin pinkki on ihanan karkkinen. Muutamalla ovelan värisellä tyynyllä harmoninen ja neutraali sisustus saa ihan uudenlaisen potkun. Jännittäviä värikomboja on myös Hayn uusissa pyyhkeissä, niissä on sekoiteltu keltaista, vihreitä, roosaa ja harmaata valkoiselle pohjalle. Pastellia kerrassaan. Uskaltakaa kokeilla värejä – energiaa!

Mitä pidätte ovelista sävyistä?

4 Comments

  1. Tästä tulikin mieleen.. Onko Koodissa niitä kirjain mukeja tällähetkellä? Kirjain A ja T olisi hakusessa ja minkä hintaisia ne ovat?

  2. Anne Malia

    Juu, on meillä kirjainmukeja, nyt vielä hyvin koska saimme juuri täydennystä. Veikkaan siis, että kyselemäsi kirjaimet löytyvät. Mukin hinta on 14 euroa.

  3. Hei! Onko tuo keltainen tyyny se Muuton, jonka toinen puoli on luonnonvalkoista eläväpintaista? Onko se liikkeestäsi? Se jäi vaivaamaan keväisen Köpiksen matkan jälkeen. Terkuin MrsMK

  4. Anne Malia

    Juu, tuo on se Muuton tyyny! Sitä on meillä Koodissa, hinta 99 €. Olen itse ihan pöhkönä noihin Muuton ihaniin tyynyihin!