1pentunen2 1pentunen1

Keskiviikkoiltana koitti juhlahetki, saimme noutaa pienen Cotton-koiravauvan kotiin. Nyt meidän perheessä pyörii kaksi koirulaista. Kaikki on mennyt aivan lostavasti. Pieni tyttönen nukkui jo ensimmäisen yönsä rauhallisesti, heräsi vähän ennen kuutta tosin. Tyttönen on tehnyt vain yhden pisun sisään, ensimmäisenä yönä, muuten on kaikki pisut osuneet pihalle – mahtavaa tähän saakka siis. Viime yönä hän nukkui hissun kissun yhdeksään saakka aamulla, jolloin minun herätyskelloni soi. Yön aikana oli paikat pysyneet kuivina. Ainoa hassu juttu oli aamulla, kun pentu nukkui Lettusen pedillä ja Lettunen lattialla 🙂 Pennulla on siis omakin koppa makkarissamme, mutta ilmeisesti isoveljen peti oli parempi 🙂

Täällä siis eletään pennuntuoksussa ja hurmoksessa. Mutta ihan mahtista on ollut, Lettunen on suhtautunut hyvin, ovat jo leikkineet ja nukkuneet yhdessä. Pentu ei ole arka eikä lymyilevä, hän on ihan älyttömän sosiaalinen ja reipas.

Tällaiset uutiset tässä vaiheessa.

 

60 Comments

 1. Voi, toinen on niin sievä, että näyttää ihan lelukoiralle. Tällaiset postaukset eivät ainakaan yhtään helpota meidän perheen koirakuumetta;)

 2. Ehdin jo vilkaista videolta, kun ihanuudet leikki pihalla keskenään. Siis nuo ovat niin hellyyttäviä et sydän pakahtuu! Ihanan tytön olette kyllä saanut. 🙂

 3. Sanna Inspired by pieni ihana pentu!!! Reply

  EEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Mä en kestä! Arvaa iskikö pentukuume!!! <3 Saanko tulla rutistamaan ja hellimään tuota pöpöliiniä!?!? <3 Mulla me ihan kuppi nurin……. TWIIT!

 4. Oh. My. God. Mä sekoon myös sukkiini ja mun sydän pakahtuu! Me lähetään nyt Sannan kanssa pikajunalla Turkuun halimaan teiän vauva ruttuun. <3 Ihan hirveästi onnea koko perheelle ja erityisesti isoveljelle, ja tosi kiva kuulla, että kaikki on mennyt hyvin. Vaadin, että Lettunen ja sisko saavat nyt paljon palstatilaa. 😉

 5. Mikään ei ole niin suloinen kuin Cottonin pentu, nimimerkki toinen Cottonin omistaja. 🙂

 6. Onnea koko perheelle! Voi miten söpö pieni tyttönen! Kuulumisia ja päivityksiä touhuista odotellen!

 7. Voi söpöys! <3 Coton löytyy tästäkin huushollista, ja pentukuume vaivaa aina välillä. Toistaiseksi olen pystynyt vastustamaan kiusausta, mutta saa nähdä, kuinka kauan. 🙂

 8. Voi miten söpö, hauska, että Lettunen on suhtautunut veljellisin ottein uuteen tulokkaaseen.

 9. Olen tipahtanut kärryiltä kotimaan hauvojen suhteen….siis mikä on Cotton ?
  Tämä on varmasti tyhmä kysymys, mutta kysyn kuitenkin. Pentu on aivan ihanan näköinen, kerrotko vielä kuinka vanha kuvassa ?
  Kiitos

 10. Mahtaakohan teillä olla pentu samalta kasvattajalta kuin meidän hauvat.. 🙂

 11. Voi jestas mikä s ö p ö l y s !! En pistä ollenkaan pahakseni jos keskityt kymmenisen seuraavaa postausta uuteen tulokkaaseen:)

 12. Ihana pentunen, voi söpöyden söpöys! Kaikkea hyvää pentusen ensimmäisiin viikkoihin ja luen mielelläni häenstä"kin" lisää postauksia!

  t. Cavalierin omistaja

 13. Voi Jestas!!! Ei voi suloisempaa maan päällä olla… Aivan käsittämättömän söpö. En nukkuisi varmaan yhtään, jos meillä olisi tuollainen, tuijottaisin vain sitä yötä päivää 😉

 14. Moi Voi miten suloinen tyttö!!IHANA<3 Onnea uudelle Perheen jäsenelle!!!!!

 15. Onnea uudelle perheenjäsenelle! Aivan uskomattoman suloinen tapaus. Paljon rapsutuksia!

 16. Maailman suloisin koiravauva. Koirakuume yltyy tällaisia nähdessä.

  Paljono Cotton painaa aikuisena?

 17. Hei,

  Olemme perheessämme päätyneet, että seuraava koiramme tulee olemaan cottoni. Olen seurannut blogiasi pitkään ja ihastunut jo Lettusen luonteeseen. Uusi tulokkaanne vaikuttaa yhtä upealta. Kysyisinkin, keneltä kasvattajalta olette koiranne hankkineet?

 18. Toinen on niin pieni, ettei kuvasta edes tajua. Jos vaan kysyt koirulaismielipidettä, niin meitsi suosittelee Cottonia 🙂

 19. Ovat kyllä aikamoinen pari. Onneksi Lettusen suhteen on mennyt oikein hyvin, ollaan hellitty häntä vähintään yhtä paljon kuin ennenkin, ettei luule huomion vähentyvän. Tyttönen on aivan suloinen ja energinen pentu.

 20. Tänne vaan katsomaan pikkuista 🙂 hän tuntuu niin pienoiselta, kun on nuorempi kuin Lettunen meille tullessaan. Kiitos onnitteluista, täällä ollaan kyllä ihan pökrässä vieläkin. Lettunen on suhtautunut arvokkaan rauhallisesti ja välillä jopa riehakkaasti.

 21. Kiitos Mikko! Päivittelen kyllä väliaikatietoja tänne 🙂
  Olipas mukava tavata!

 22. Hän on äärettömän söpö 🙂 Kaikki on mennyt paremmin kuin olisi voinut ajatella, ainakin tähän saakka, heh.

 23. Cottonit ovat niin helluisia. Saapa nähdä tosiaan mitä kahden koiran arki on kunhan selvitään tästä alkuhuumasta 🙂

 24. Juu, Lettunen on tajunnut hyvin että toinen on pieni. Antaa tytölle kyllä periksi todella helposti 🙂

 25. Cotton on Coton de tulear, minä aina oikaisen ja sanon cotton, en tiedä pitäisikö se kirjoittaa yhdellä teellä, mut minä kirjoitan kahdella 🙂 Pentu on reilu 9 viikkoa.

 26. Toi kieltämättä on älyttömän tajuttoman söpö 🙂 Mut mun on pakko silti nukkua välillä 😉

 27. Juu ihana pieni vauva, hänen ääntelynsäkin on niin suloisia 🙂

  Cotton painaa aikuisena n. 6-7 kg, riippuen vähän koiran koosta, urokset ovat vähän isompia.

 28. Voit laitella minulle meiliä niin kerron. Cotton on ihana rotu, mutta tietysti pitää muistaa kasvattaa koira "oikein" omistaja vaikuttaa todella paljon lopputulokseen 🙂 Siispä olemmekin erityisen ylpeitä koirulaisistamme.

 29. Tervetuloa kerhoon 🙂 Meillä parivuotias cottoni ja söpöliini vieläkin. Vauhtia riittää ja matkii perheemme lapsia kaikessa. Osaa myös kiukutella. Mukavia päiviä teille!

 30. Voi pientä räkänokkaa,sulosia ne on,,mut Lettunen määrää tahdin,ja marssijärjestyksen:)

 31. Kiitti Minna ja mieletöntä kesää myös sinulle, käyn aina haaveilemassa teidän mökkikuvia katselemalla 🙂

 32. Hii, cottonit on parhautta 🙂 ovat niin älykkäitä kavereita ja ihmisrakkaita. Meidänkin Lettunen telmii naapuruston lasten kanssa, haluu olla yksi heistä.

 33. On ne söpöi. Heh, kuule meillä tuo tyttö määrää tahdin ja Lettunen antaa periksi 🙂 ainakin vielä…

Write A Comment