Safarityyli inspiroi minua juuri nyt. Elle Interiör on tehnyt ihanan jutun tällä teemalla. Miten kauniilta savuisen sävyiset pellavat, taittohuonekalut ja nahkaiset yksityiskohdat näyttävätkään. Makuuhuoneeseen olisi helppo rakentaa tällainen tyyli petaamalla pellavaa sänkyyn, laittamalla juuttimatto lattialle ja tuomalla taittotuoli huoneen nurkkaan.

Ihailin juuri päivänä eräänä Plantagenissa perinteisiä maissimattoja, niitä ei ole näkynyt vuosikymmeneen missään. Miten freesiltä sellainen näyttääkään juuri lämpimänä kesäpäivänä. Myös safarituolin voisi löytää helposti jostain marketista, sen voisi verhoilla itse uudelleen tukevalla pellavalla. Tällainen tyyli sopii loistavasti myös terassille tai parvekkeelle.

Pidättekö te safarilookista?

5 Comments

  1. Kyllä uppoo ihan retromodernin rinnalle. Saisin helposti myös yläkertamme aulaan luotua tuon tunnelman mutta syssymmällä sitten. Nyt vaan sisustetaan ulkotiloja.

  2. Safarityyli on niin ajaton ja helppo, sitä voi yhdistellä monen tyylisiin sisustukseiin. Totta, meilläkin keskitytään nyt vaan ulkotilaan 🙂

  3. Hei joo, mun täytyykin tehdä joku safarityylinen vaatepostaus. Olen aina pitänyt tuosta tyylistä myös vaatteissa!

Write A Comment