(neule Lindex / farkut Nudie / sandaalit Vagabond / laukku 3.1 Phillip Lim / aurinkolasit Ray Ban)

Tänään palattiin sitten lomailumoodista työmoodiin. Hiukset on suittu siisteiksi ja kynnet lakattu, työviikko voi alkaa. Asuna ei ollut kovin kesäistä, oli pakko saada pukea päälle uusi Lindexin neule; materiaali on onneksi vilpoista puuvillasekoitetta. Ihailin joskus Columbinen yllä camokuosista neuletta, nyt kun tällainen tuli vastaan alerekissä, niin nappasin sen mukaani. Kuten tiedätte, kuvioissa heikkouksiani ovat pantteri ja camo. Muutama kultainen yksityiskohta raikastaa muuten tummaa kokonaisuutta. Hyvin on päivä sujunut tässä asukokonaisuudessa.

Mitkä ovat teidän heikkouksia kuosien suhteen?

Energistä viikkoa kaikille työssä oleville ja rentoa viikkoa lomailijoille!

8 Comments

 1. Komppaan molempia edellä kommentoinutta. Wow, upea asu ! Pienimpiä yksityiskohtia myöten. Nuo sandaalit ovat tosi makeet, itse olen yrittänyt etsiä Birkenstockeja, en töihin vaan ihan katu käyttöön, mutta omassa koossani musta perus malli on loppu.

  Niin ja noista kuoseista, itselläni on samat lempparit kuin sinulla eli leo ja camo, nyt ostin kokeiluun seepraa Zaren ale tangosta 😀

 2. Anne Malia

  Kiitos ihana <3 Kerrankin jaksoin käyttää minuutin verran suoristuraudan kanssa pelaamiseen.

 3. Anne Malia

  Kiitti Sara! Viihdyin kyllä itsekin tuossa asussa, se on ihan omaa tyyliäni, ehkä paita saisi olla vähän leveämpi ja lyhyempi,mutta menee se noinkin 🙂

  Seepra on myös kiva, tulenkin kurkkaamaan sun löytöä blogiisi.

 4. Upeat kuvat! Näytät tosi hyvältä!
  Mulla on puolittain sama heikkous: camouflage täälläkin hotsittaa. Ja toinen heikkous on pääkallot. Mutta kumpikin yhdistettynä johonkin mahdollisimman epä-raffiin eli vaikka valkoiseen tai pitsiin tai johonkin muuhun kilttiin. Kontrasteissa on voimaa 🙂

 5. Anne Malia

  Kiitos Annika 🙂
  Kyllä nuo tietyt kuosit on kivoja efektejä muuten simppelissä pukeutumisessa.

  Kävin kurkkailemassa uutta osoitettasi, hyvältä näyttää!