1boyfriendfarkku1

1boyfriendfarkku2

1boyfriendfarkku3
(t-paita Acne / farkut Current Elliott / vyö Vanessa Bruno / sormukset H&M

/ käsikoru Gina Tricot /aurinkolasit Seppälä / ballerinat Lanvin)

Hellepäivän ostosreissun asu oli tänään tällainen. Acnen t-paita on yksi harvoja hihattomia yläosia joka päällä osaan olla rennosti, paidan väljyys tekee siitä mukavan. Silmillä keikkuivat uudet aurinkolasit ja käsiä koristivat helylöydöt.

Minun pitäisi löytää uudet boyfriend-farkut, haluaisin vielä vähän kapoisampilahkeiset ja hillitymmin kulutetut. Oletteko te törmänneet erityisen hyviin malleihin jossain. Farkkujen ostaminen on kyllä aina haaste, etenkin kun ei ole se täydellinen vartalo, aina housut istuvat jostain päin vähän huonosti.

Taustalla näkyy vähän vielä pikkuisen keskeneräistä kasvimaaprojektia. Tänään laatoitus tuli valmiiksi, enää pientä hienosäätöä. Vietettiin siis ystävien kanssa pienet ”aurinkoterassin” avajaiset 🙂

7 Comments

 1. Musta sulla ei olekaan kuin täydellisiä farkkuja!

 2. Moikka!

  Terveisiä pääkaupungista ja kiitos kauniista blogista ja aina niin tyylikkäistä ideoista! Täällä Ragrug-blogi kolmenkympinkriiseilee, muutti uuteen osoitteeseen ja vaihtoi nimensä 🙂 Tervetuloa käymään: http://seesbysanni.blogspot.fi/

  ps. muotiakin on luvassa…

  Terkuin,
  S

 3. Anne Malia

  Kiitos vain Johanna, vitsit kun itsestäkin tuntuisi samalta 🙂

 4. Anne Malia

  Heei Sanni, terkkuja vaan paljon sinne pääkaupunkiin!!

  Tulenpa heti visiitille uuteen blogiosoitteeseesi, kuulostaa huipulta. Ja kiitos itsellesi superkauniiden kuvien ja tunnelmien jakamisesta.

 5. Hei ja kiitos viimeisestä!Oli niin mukava nähdä pitkästä aikaa,ja koiruleille hali pusut!<<3

 6. Tällä välillä, kun edellisen kerran kerroimme sisäpiipun ensimmäisestä asennuskerrasta, on seurantakohteemme jo ehtinyt kerätä runsaasti palautetta. Myös sisäpiipun asennuksen syitä sekä hintaa on kyselty paljon. Tässä siis vielä toimituksen kertausta asiasta. Haponkestävästä teräksestä valmistettu sisäpiippu ehkäisee hormien kostumista ja rapautumista ja on ehdoton edellytys nykyaikaisen öljykattilan yhteydessä. Sen asentaminen tulee ajankohtaiseksi viimeistään silloin, kun kattilaa tai poltinta asuntoon vaihdetaan. Sisäpiippu onkin syytä siis asentaa, vaikka vain öljypoltin vaihdetaan. Piippu on paikallaan parissa tunnissa ja se voidaan asentaa öljykattilan vaihdosta riippumatta koska tahansa. Tässä kohteessa pannuhuoneen päällä oli kaksi asuinkerrosta, sisäpiipun pituus oli noin 9 metriä ja sen hinta paikalleen asennettuna jäi alle 900 euron. Normaalissa yksikerroksisessa rakennuksessa sisäpiipun hinnaksi jää normaalisti noin 500-800 euroa. Rekisteröityneet asiakkaamme voivat tilata sisäpiipun suoraan Fortum lämmityskaupan kautta ennalta esitettyyn hintaan. Piipun pituus ei tilausvaiheessa tarvitse tarkasti olla tiedossa. Tilausta seuraa aina myös tilausvahvistus. Katso hinta ja siirry tilaukseen.

 7. Anne Malia

  Heippa vaan muru 🙂 oli kyllä mukava kun kävitte! <3