Tänään on ollut yksi ihanimmista kesäpäivistä. Koko päivä on mennyt pihalla puuhatessa, uskomaton määrä taas karsittu rikkaruohoja ja isäntä on rakentanut uusia laatoituksia terassikorokkeelle. Meidän kesäkukat ovatkin kaikki evakossa terassin toisessa päässä. Orvokit alkavat jo olla vähän ylikasvaneita, olen yrittänyt ahkerasti nyppiä niitä, mutta aika kulahtaneita ne jo ovat. Täytyy katsoa mitä kesäkukkien suhteen tehdään, kun pian saadaan viimeisetkin raivaustyöt terassityömaan alta pois.

Kuvissa esiintyy myös muutama ”rihkamalöytöni” joista eilen mainitsin. Kesähattu on ulkotöissä ihan pakollinen, tähän saakka olen käyttänyt lippistä, joka on auttamattomasti suuri päähäni. Löysin kuitenkin Kappahlin alehyllystä tuollaisen hauskan punoshatun kympillä. Seppälän alehyllystä puolestaan bongasin beigesankaiset aurinkolasit, maksoivat kokonaista neljä euroa. Yritän välttää turhan krääsän hankintaa, mutta ainakin hattu on todella tarpeeseen.

Tämä oli myös jalkojen rusketusprojektipäivä, kiskaisin aamulla Filippa K:n shortsit esille kaapista, on ainakin yhden päivän päivetykset koivissa. Jaloissa kimaltelee myös yksi alelöytö, kultaiset sandaalit Vagabondilta. Olen erityisen tyytyväinen niihin, sillä koko kesän metsästin oikeanlaisia sandaaleja ja nämä sattuivat Stockalla eteeni, viimeiset kappaleet alepöydässä.

Loman viimeinen viikonloppu starttaa tästä, ensi viikolla työtä taasen ja paluu arkirytmeihin. Saamme vielä huomenna ystävät Kokkolasta kylään, täällä olikin jo päivän ajan hiljaista 🙂

Kivaa kesäistä viikonloppua!

4 Comments

  1. Ihana toi kesähattu,mäkin haluun tollasen:) olikos niitä vain tuo yksi kpl.

  2. Anne Malia

    Oli noita hattuja vino pino, kävin Myllyn liikkeessä, mutta eiköhän samoja ole keskustassakin 🙂