(ohut neule Acne / mekko Lindex -saatu / käsikoru Proenza Schouler / aurinkolasit Emporio Armani)

Käytän todella harvoin hameita tai mekkoja, etenkään kesällä. Syy näkyy kuvissakin, jalkani ovat ihanan valkoiset 🙂 Joku järkevä olisi ehkä käyttäyt pihatyösesongin hyödyksi ja ahertanut sortseissa, mutta minäpä olen käyttänyt kulahtaneita verkkareita.

Mutta palataanpa kintuista asuun. Sain Lindexiltä kuvan mekon, kokomekko tuntuu minusta vähän vieraalta ihan itsekseen, joten tykkään pukea sen ohuen neulepaidan kanssa. Pitsimäinen materiaali muuttuu neulepaidan ansiosta huomattavasti hillitymmäksi. Myös mekon sivusaumoista löytyvät taskut ovat rentoutta lisäävä yksityiskohta. Kyllä minä tuossa asussa viihdyin pihalla seurustellessani, saatanpa sen pukea myös töihin joku päivä.

Kuvien suloisuudet ovat kyllä aikamoinen parivaljakko. Koirulaiset ovat sopeutuneet tosi hyvin yhteen, rakastavat leikkiä yhdessä ja muutenkin kipittelevät joka paikkaan ripirinnan. Olemme olleet todella iloisia toisesta koirasta, hän oli erittäin hyvä hankinta, sekä Lettusen, että meidän mielestä. Tyttö on edelleenkin ollut superkiltti. Meillä on ollut paljon hulinaa kotona lomani aikana, ihmisiä on tullut ja mennyt, tyttö on ollut aivan ihastuttava ja helppo käytökseltään.

21 Comments

 1. Voi pientä maitomasua 🙂 Kaveruksilla riittää varmasti touhuttavaa, ihanat tyypit!

 2. näin tämän unen pari yötä sitten. asun kerrostalossa, joka on pilvenpiirtäjä. minulla on kauhea kiire töihin, pikkujouluihin. en meinaa löytää mistään työvaatteitani ja pikkuveljeni piilottelee kännykkääni eikä meinaa antaa sitä minulle. pyydän poikaystävääni menemään jo käynnistämään autoa valmiiksi. pääsen vihdoin lähtemään asunnostani. alan laskeutua rappusia alas, jotka menevät talon ulkopuolella. huomaan että rappuset ovat liian jyrkästi laskeutuvat ja minua pelottaa ihan hirveästi laskeutua niitä, vaikka mummoni ja muut ihmiset melkein hölkkäävät ne alas. (nämä samat rappuset ovat ennenkin kummitelleet unissani) en pääse kuin pari askelta ja käännyn takaisin ja menen hissiin. hississä on kaksi hissipoikaa, jotka alkavat ahdistella minua. pääsen lopulta ala aulaan ja pihalle talosta. pihalla huomaan että poikaystävääni ja hänen autoaan ei näy missään. minua alkaa tosisaan ketuttamaan kun olen jo niin pahasti myöhässä. lähden jo kävelemään kaupunkiin päin kun tajuan katsoa puhelimeni kalenterista että olenkohan minä edes oikeassa päivässä. no kalenterista selviää että se työkeikka olikin vasta viikon päästä lauantaina. käännyn ympäri mennäkseni takaisin asuntooni mutta sitten huomaan että takanani on hirveän ruma ja epämuodostunut mies. mies on oikeastaan kuin luuranko, jonka päällä roikkuu vaan nahka. miehen silmät ovat sokeat ja ne pyörivät villisti kuopissaan. miehen luisevat kädet ovat lähteneet kasvamaan solisluista. ja tämä mies puhuu jotain outoa kieltä. siitä ei saa mitään selvää ja puhe on todella nopeata. joku ihminen ympäriltäni sanoo että mies sairstaaa välkkyvien pilkkupallojen tautia. yhtäkkiä kuulen ääniä kaupungista päin. näen kerrostalojen yllä ison keltaisen torven josta tulee outoa puhetta, samanlaista kuin sen sairaan miehen puhe. katson ympärilleni ja tajuan että on kesä. näen järven vastarannan puiden takaa ison punaisen radio tornin. seison siinä pihalla ja katson vuorotellen sitä keltaista torvea ja sitä punaista radio tornia.

 3. Niin ihanat koirat, kerrassaan ! Meillekin vihdoin tulossa elo-syyskuun vaihteessaoma cotoni <3

  Mikä pikkukoiran nimi on, vai onko se salaisuus täällä ?

 4. anna-liisa

  Söötti!
  Munsta mekko on aina yläosallinen kuten leninkikin. Toi on hame :).

 5. Voihan mekko! Mekot ja hameet pukee sua todella hyvin, usko jo 🙂 vaaleista jaloista viis, rusketus ei edes ole enää muodissa.

 6. Anne Malia

  Ovat kyllä sellainen ihana parivaljakko, kulkevat yhdessä joka paikkaan 🙂

 7. Anne Malia

  Heh, sanos muuta, se on supersöpö pömppö 🙂

 8. Anne Malia

  Hihii, just niin 🙂 ja toinen nappaa korvasta kiinni.

 9. Anne Malia

  Oi hitsi, onnea vaan koiranodotukseen, cottonit ovat niiiiin ihania! Täällä en viitsi pikkukoiran nimeä julkaista, mutta laita meiliä jos kiinnostaa ja muutenkin jos joku askarruttaa koirulaisen suhteen 🙂

 10. Anne Malia

  Juu, mekko on aina yläosallinen, tämä on, mutta yläosa peittyy neuleen alle 🙂

 11. Anne Malia

  Oo kiitos Tiina 🙂 mutta jalkojen takia en oikein tunne oloa kotoisaksi hamosissa, harjoittelen toki 🙂

 12. Anne Malia

  Kiito Sanna, erityisesti pidän turkissomisteista 🙂

 13. Tosi kiva nähdä sua välillä tuollaisessa romanttisessa hameessa, sopii todella kauniisti 🙂

  Ja voi tota teidän vaavia <3

 14. Anne Malia

  Kiitos vaan 🙂 täytyy tosiaan skarpata helmojen suhteen.

  Vaavi on sulotar!

 15. Mutta palataanpa kintuista asuun. Sain Lindexiltä kuvan mekon , kokomekko tuntuu minusta vähän vieraalta ihan itsekseen, joten tykkään pukea sen ohuen neulepaidan kanssa. Pitsimäinen materiaali muuttuu neulepaidan ansiosta huomattavasti hillitymmäksi. Myös mekon sivusaumoista löytyvät taskut ovat rentoutta lisäävä yksityiskohta. Kyllä minä tuossa asussa viihdyin pihalla seurustellessani, saatanpa sen pukea myös töihin joku päivä.