Niinhän siinä kävi, että en kyennyt vastustamaan Muuton korien uusia värisävyjä. Hetken pähkäiltyäni päädyin valitsemaan itselleni tuon persikkaisen roosan korin. Kotona huomasinkin värivalinnan osuneen todella nappiin, sillä se täydentää hienosti meidän harmaavalkoista sävymaailmaa ja bonuksena samaa sävyä löytyy olohuoneen seinällä olevasta isäni maalauksesta.

En vielä tiedä päädynkö sijoittamaan korin olohuoneeseen sohvan vierustalle, siinä tulisi hyvin säilöttyä luettavat lehdet. Toisaalta sen voisi sijoitella samaan tarkoitukseen myös makuuhuoneeseen yöpöydän vierustalle. Makuuhuonekin on nimittäin saamassa harmaata sävyä, kun tilasin sinne HM:n harmaat pellavalakanat. Saas kattoa mihin kori päätyy. Onneksi tämä pähkäily ja sovittelu on niin kivaa.

Kuvissa näkyy myös viikunapuuni. Sille täytyisi löytää vielä täydellinen ruukku. Olen kaavaillut Hayn mustaa ruukkua, mutta juuri nyt ne ovat loppuneet Koodista, onneksi kyllä niitä on tilattu lisää. Joku hiilenmusta mattapintainen ruukku sopisi hyvin tuomaan vähän särmää meidän vaaleahkoon olkkariin. Viikunapuukin seilaa sohvapöydän ja ruokapöydän väliä. Taidan päätyä ruokapöytään, sillä se on vielä valoisampi paikka.

Tällaiset pienet sisustusasiat tällä kertaa.

Olipas muuten jo hämärää tuossa yhdeksän jälkeen kun kuvat nappasin. Jotenkin tuo kesäinen illanhämy on kaunis.

5 Comments

  1. Anne Malia

    Kiitos Kerttu, oikein hämmästyin kuinka se natsasikaan kun kiikutin korin kotiin 🙂

    Mahtista päivää myös sinulle!

  2. En vielä tiedä päädynkö sijoittamaan korin olohuoneeseen sohvan vierustalle, siinä tulisi hyvin säilöttyä luettavat lehdet. Toisaalta sen voisi sijoitella samaan tarkoitukseen myös makuuhuoneeseen yöpöydän vierustalle. Makuuhuonekin on nimittäin saamassa harmaata sävyä, kun tilasin sinne HM:n harmaat pellavalakanat. Saas kattoa mihin kori päätyy. Onneksi tämä pähkäily ja sovittelu on niin kivaa.

  3. Hoi, mistä löysit tuon kivan viikunapuun? Tuollainen on ollut hankintalistalla jo jonkin tovin, mutta niin kovin harvasta kaupasta löytyy!

  4. Anne Malia

    Löysin tuon Kauppilan puutarhasta, se oli siellä vielä alennuksessa, muistaakseeni maksoi 6,90 €. Noita oli siellä ulkopihalla, taimimyymälän puolella. Vähän jo kärsineitä, mutta toivon että saan hänet virkoamaan 🙂