1korkosandaaleissa1

1korkosandaaleissa2

1korkosandaaleissa3

1korkosandaaleissa4

1korkosandaaleissa5

1korkosandaaleissa6

(pellavaneule Tiger of Sweden / farkut Levi´s / sormus YSL / sandaalit Vagabond)

Vihdoin viimein löysin itselleni myös korkeakantaiset, nilkkaremmein varustetut sandaalit. Nämäkin ovat Vagabondin mallistosta, eivät siis rasittaneet kukkaroa paljoa. Kengät inspiroivat taas kaivelemaan kaapista erilaisia farkkujani, tällä kertaa päälle eksyivät Leviksen boyfriend-farkut, joita en ole muistanut hetkeen käytellä.

Neulepaita on myös uusi, materiaali on täyttä pellavaa, joten taas olen tyytyväinen materialiin. Tällaisia rentoja neulospaitoja voisin hamstrata vaikka kuinka. Pidän erityisen paljon hihojen leikkauksesta, ne ovat kerrankin kivan kapeat. Keksin tämänkin uuden ostoksen innostamana monta uutta asuyhdistelmää kaapissani olevien alaosien kanssa.

Kylläpä on ollut mukava saada uusia piristyksiä vaatekaapistoon. Karsinta siellä puolella jatkuu edelleen, yritän rakentaa kohtuullisen kokoista ja toimivaa  vaatevarastoa. Laittelen taas pian tänne jotain kivaa myyntiin.

3 Comments

 1. Ennen Tampereen SM1-turnausta olin ollut etkoilla Kustaa Vaasassa. Olin juonut varmaankin ihan törkeän paljon, koska olin lauantai-aamuna turnauspaikallakin vielä kännisen oloinen. Automatka Tampereelle oli tuskallinen kokemus. Päätä särki, väsytti ja laatta meinasi lentää. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli Ilkka Mattila, 3 dan. Peli Ilkkaa vastaan tuntui menevän ihan okei-tyyliin. Pelin ratkaisun hetket koettiin, kun Ilkka pääsi leikkaamaan invaasioryhmäni katki. Tarkemmin sanottuna annoin hänen leikata tämän ryhmän. Ajattelin, että elän ryhmällä ilman sen suurempia ongelmia. Luulin aluksi, että Ilkan leikkaavista stemuista jotain jää säkkiin. Olin kuitenkin väärässä. Mitään ei jäänyt säkkiin. En myöskään saanut kunnolla beissiä ryhmälleni. Viimeinen oljenkorteni oli aloittaa epätoivoinen semeai. En oikeastaan laskenut näitä semeaisekvenssejä millään tavalla. Olin varmaankin liian väsynyt sellaiseen. Semeai meni lopulta aivan perseelleen. Ryhmäni olikin pian täysin säkissä. Tämän jälkeen yritin epätoivoisesti aloittaa tappelua eri puolilla lautaa. Peli loppui kuitenkin aika pian, koska huomasin punalamppuni syttyneen. Turnaus oli taas aloitettu aikatappiolla.

 2. Hei Anne!

  Tämä kommentti on nytaivan täysin pois postauksesi aiheesta, mutta toivottavasti se ei haittaa..:)
  Muistelin että olet joskus tehnyt postauksen puhtaasta ruoasta, ja täältähän se löytyikin.
  Olet ilmesesti aikonut tehdä suolasta oman postauksen, mutta sellaista en löytänyt.

  Olen nuori perheenäiti, ja minua kiinnostaisi kovasti tietää mitä suolaa lähden kaupasta hakemaan 🙂
  Kumpi sopii sinun ajatusmaailmaasi paremmin, raffinoimaton luonnonsuola (meri, vuori, ruusu jne.) vai teollinen mineraalisuola, jossa natriumia on vain puolet luonnonsuolojen määrästä, mutta mineraaleja on huomattavasti vähemmän..Googletin aiheesta, enkä saanut tyydyttävää vastausta 🙂 Miten jodin määrä vaihtelee näissä suoloissa?

  Ole kiltti ja auta tietämätöntä 😉 Lapsuudenkodistani poiketen haluan panostaa ruokaan, erityisesti puhtauteen!

  Kiitos kovin jo etukäteen, ja mukavaa kesän jatkoa!

  -Emmili

 3. Anne Malia

  Hei Emmili, ei tosiaan haittaa aihealueesta poikkeaminen 🙂

  En ole mitenkään perehtynyt ravintoaineiden terveellisyyteen tai ominaisuuksiin, joten sillä mitattuna en ole mikään asiantuntija. Mutta itse käytän luonnonsuolaa, kuten ruususuolaa tai merisuolaa. En pidä teollisen suolan mausta ollenkaan ja jotenkin mielummin käytän luonnollisempaa ja maistuvampaa versiota. Itse ajattelen aitojen ja mahdollisimman vähän teollistettujen tuotteiden olevan loppupeleissä parhaita myös kehollemme. Tietysti kohtuudella nautittuna, sehän on selvä kaikessa 🙂

  Ehkäpä esimerkiksi http://www.kemikaalicocktail.fi/ tuolta voisit saada asiantuntevaa vastausta suolan vaikutuksista ja ominaisuuksista.

  Ihanaa kesää!