1pantterilaukku2

(neule Acne / synteettiset housut Zara / laukku Sonia Rykiel / ballerinat Repetto 
/ aurinkolasit Miu Miu)

Maanantain aloitukseksi asuni viime perjantailta. Sää oli hitusen vilpoinen, joten puin päälleni Zaran vanhat tekonahkahousut. Olen täällä aiemminkin ylistänyt noita tekonahkiksia, ovat todella miellyttävät jalassa, sisäpuoli on pehmoista kangasta ja housut voi konepestä, eivätkä hiosta. En ole vielä onnistunut löytämään itselleni sopivia aitonahkaisia vastaavia, joten nämä ajavat hyvin asiaa sellaisten sijaan.

Laukkuna on taas oman kaapin löytö, Sonia Rykielin hauska pantterikuosinen olkalaukku. Jostain syystä tuollaiset reippaammat olkalaukut eivät tunnu ihan omilta ja siksi tämäkin on saanut liian vähän käyttöaikaa. Täytyy välillä pakottaa itsensä käyttämään joitakin unohtuneita ostoksia.

Hauskaa viikkoa!

2 Comments

  1. Mullakin on yksi Sonia Rykielin olkalaukku klassisella raitakuosilla. Kesällä en sitä erityisemmin käytä, vaan mulla se on ollut jonkinlainen talvilaukku. Kun ei ole nahkaosia, niin ei tarvi pelätä, että materiaali kärsii lumi- tai räntäkuuroista. Tykkään myös tuosta sun Rykielistä, kiva kuosi! 🙂

  2. Moikka! Tyylikäs asu, ihanat nahkikset! Kiitos Louboutineista, teimme hyvät kaupat. Olen koko iltapäivän tepastellut testaillen näitä kenkiä, juuri sopivat ja hyvät jalassa puhumattakaan miten kauniit nämä ovat 🙂